Hils på Alice!

Vi ønsker Alice Sivertsen med på laget som prosjektleder for vår satsning på barn og unge i lokalt kulturliv! Tittel Start Slutt Tittel Hils på Alice! Start fredag 10. jan 2020 Slutt 12. jan 2020 Les mer

fredag 10. jan 2020
10.01.202000:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 10. jan 2020 00:00:00 - 12. jan 2020 00:00:00RKategori Annet

Konserthuset har en sterk visjon om å utvikle program for og med barn, unge og lokalt kulturliv. Like før jul utlyste vi en stilling som prosjektleder for denne satsningen, og er glade for å få dyktige Alice Sivertsen inn i teamet.

– Jeg har et brennende engasjement for barn og unge, og det lokale kulturlivet. Det er mange spennende prosjekter som skal få vokse fram, sier hun.

Hun skal inn i avdelingen program og utvikling, som ledes av program- og utviklingssjef Rolf-Cato Raade. Alice har lang erfaring med Bodøs kulturliv. Som blant annet dirigent i Domkirkens Sangskole i 20 år, festsjef i Bodø 2016, og daglig leder i Ad Lib Jazzklubb, tar hun med seg solide erfaringer og verdifull kompetanse.

– Nå blir det veldig stas å ta fatt på de nye oppgavene, i samspill med resten av de flinke folka på konserthuset. Jeg har et brennende engasjement for barn og unge, og det lokale kulturlivet. Det er mange spennende prosjekter som skal få vokse fram, fortsetter hun.

Det nye julespillet som skal stå ferdig i 2021 ser hun særlig fram til.

– Det er fantastisk at Stormen satser så mye for å få dette til!

Fungerende direktør Arild Olsen er også svært fornøyd med ansettelsen.

– Dette er et viktig bidrag til vårt samfunnsoppdrag og løfte ovenfor kommunen og bystyret. Det vil styrke vår posisjon som et levende konserthus for alle i regionen, kommenterer han.

Relaterte aktiviteter