L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Hvordan låte bra live?

Konsertvirksomhet er i dag hovedinntektskilden for svært mange artister og derfor er det å være et steinbra liveband nå viktigere enn noensinne. Å ha gode låter og se bra ut er selvsagt viktig, men det kan fort falle gjennom live hvis bandet ikke også låter steinbra. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Hvordan låte bra live? Start tirsdag 10. sept 2019 17:00 Slutt 10. sept 2019 20:00 Arrangør Antihype Sted Sinus Les mer

tirsdag 10. sept 2019 17:00 Sinus
10.09.201917:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 10. sept 2019 17:00 - 20:00RArrangør Antihype Sted Sinus Aldersgrense Fri Kategori Annet

Påmelding (det er gratis å delta): https://no.surveymonkey.com/r/HvordanLateBraLive

I dette foredraget får vi et innblikk i både lydteorien og ulike praktisk-tekniske tilnærminger vi kan ta for å få et band til å låte så bra som mulige live, selv uten flere dager med profesjonell pre-produksjon eller engang å reise med egen lydtekniker. Noen av temaene vi skal gjennom er bl.a. frekvenser, decibel, refleksjon, utstyrsvalg, tiltak, problemstillinger, produksjon og selvsagt kommunikasjon mellom musiker og lydtekniker. Målgruppen er musikere og lydteknikere i etableringsfasen, samt alle andre som er opptatt av god lyd på konserter.

Kursholderne er musiker Håkon Sagen (Gabrielle, Shining m.fl.) og lydtekniker/produksjonsleder Johan Kristian Berntsen (Highasakite, Sivert Høyem m.fl.)

Relaterte aktiviteter