UTSATT: BJO2021: ISÁK og MAUD

BJO2021 er dessverre avlyst. Bodø Jazz Open arbeider med å finne nye datoer for de planlagte konsertene. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel UTSATT: BJO2021: ISÁK og MAUD Start torsdag 4. feb 2021 21:00 Slutt 4. feb 2021 23:00 Arrangør Bodø Jazz Open Sted Sinus Les mer

torsdag 4. feb 2021 21:00 Sinus

Fakta

Dag 1 4. feb 2021 21:00:00 - 23:00:00RArrangør Bodø Jazz Open Sted Sinus Kategori Sinus

MAUD – Artist og produsent fra Bodø, Nord-Norge

Mørk trap-inspirert elektronisk pop

Nøye innpakket i kalde synther, mørke beats, og prosessert vokal, sluker Maud deg langt inn i en drømmeverden av elektronisk pop, med elementer fra urban, trap og hip hop. Med fortrolige tekster om nattlig tankevirksomhet, klaustrofobiske drømmer og redselen for å aldri bli god nok, leverer Maud et mørkt og fengslende musikalsk uttrykk som tidvis tar uventede retninger.

Bak pseudonymet Maud står den nordnorske produsenten og artisten Kristine Hoff. Siden 2013 har hun figurert i ulike bandkonstellasjoner, og opptrådt på blant annet Sørveiv, Trænafestivalen, Bodø Jazz Open og Parkteatret i Oslo. For tiden produserer hun sitt debutalbum, mens hun studerer elektronisk musikk i Kristiansand. 

Bandet hennes består av keyboardist Birk Gjermundbo og trommeslager Tibor Teskeredzic.


Sami Culture Club og Bodø Jazz Open presenterer: ISÁK 

Fjoråret var travelt for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán», til strålende kritikker og spilte konserter over hele landet. Det sikret dem nominasjon for «Årets nykommer» på P3 Gull 2019. I år har de brukt tiden i studio, og kunne tidligere i år røpe at deres neste album er like rundt hjørnet.   

– Vi gleder oss til å vise hva vi har jobbet så hardt med det siste halvåret. Det er rimelig episk, om jeg får si det selv, sier Ella.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. På forrige albumturne spilte ISÁK en rekke utsolgte konserter fra nord til sør, etterfulgt av en sommer med over 20 festivaler.

2020 kunne dermed ikke blitt en større kontrast siden livebransjen fullstendig stoppet opp i vår. Men det har gitt bandet et enormt savn etter å spille livekonserter:  

- Det går ikke an å beskrive hvor mye vi har savnet å spille konserter! Vi gleder oss derfor helt vilt til å gjøre det vi er aller best på – å løfte taket og få publikummet til å synge og danse med oss, sier vokalist Ella Marie. 

ISÁK har i høst sluppet tre singler – «Ain Du», «I`ll Do My Best», og «Son». På nyåret slippes bandets andre album.    

Relaterte aktiviteter