AVLYST: Janove

Janove har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter, alene på pianoet. I mars får du høre de i Stormen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST: Janove Start søndag 21. mars 2021 20:00 Slutt 21. mars 2021 21:15 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

søndag 21. mars 2021 20:00 Store Sal

Fakta

Dag 1 21. mars 2021 20:00:00 - 21:15:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet

På grunn av korona-situasjonen er den planlagte konserten med Janove den 21. mars avlyst. 

--------

"Kjære venner!

Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en EP som kom ut i september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet om må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det  er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten. Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise. Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i denne tiden, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler. Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader: "Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

- Janove

Relaterte aktiviteter