Jåzzongan: Rubbel & Beat

Jåzzongan presenterer Rubbel & Beat, en forestilling med fart, trøkk og imponerende teknikk hvor rytmen står i sentrum. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Jåzzongan: Rubbel & Beat Start lørdag 9. okt 2021 13:00 Slutt 9. okt 2021 13:45 Arrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Les mer

lørdag 9. okt 2021 13:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 9. okt 2021 13:00:00 - 13:45:00RArrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Kategori Sinus

Rubbel & Beat er en forrykende forestilling hvor barna får et fyrverkeri av en konsert med rytmen i sentrum. Det er en totalopplevelse av lyd, rytme, musisering, humor, spenning og ugagn. Rubbel & Beat er et kort og hektisk møte med to rasende dyktige trommiser med trøkk, beat, imponerende teknikk og masse humør. Musikerne raser rundt i rommet mens de slår på alt og alle. Etter hvert ender de opp på scenen, der de holder et forrykende trommeshow.

Rubbel & Beat spiller altså på alt som finnes i rommet, i tillegg til medbrakte instrumenter, skrot og skrammel. Bak Rubbel & Beat finner du Knut Lothe fra Bodø og Rolv Olav Eide fra Lillehammer. Lothe har utdanning fra Norges musikkhøgskole. Han jobber som freelancemusiker og musikkpedagog, og spiller bl.a. i Funky Butt og Rockebandet Plopp. Eide er utdannet ved jazzlinja i Trondheim, og virker for tiden som trommelærer og freelancemusiker med base på Hadeland.

I samarbeid med Stormen konserthus 

Relaterte aktiviteter