AVLYST: Kari Bremnes

Konserten blir flyttet til 8. april. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST: Kari Bremnes Start fredag 8. okt 2021 20:00 Slutt 8. okt 2021 21:30 Arrangør All things live Sted Store Sal (Kombi3) Les mer

fredag 8. okt 2021 20:00 Store Sal (Kombi3)
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 8. okt 2021 20:00:00 - 21:30:00RArrangør All things live Sted Store Sal (Kombi3) Kategori Annet

Hilsen fra Kari:

Med blytungt hjerte blir vi nødt til å avlyse kveldens konsert i Stormen. Dette skyldes en omfattende og i dag uløselig teknisk feil. Dere som var på konserten i går opplevde at systemet sviktet så vi måtte gå av scenen etter nesten gjennomført konsert. Det var jo ikke sånn vi ville avslutte, men dere i salen aksepterte situasjonen på en raus og fantastisk støttende måte. Det varmer ennå. Tusen takk! Vi har i samarbeid med Stormen sprengjobbet med å finne ny dato og denne blir 8. april.

Praktisk info fra Stormen Konserthus:

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig.

Har du kjøpt billetter på nettet, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp.

NB! Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet. På grunn av den ekstraordinære situasjonen kan det gå 2-3 uker før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Fristen for å melde inn refusjon er satt til 10 dager etter at vi sendte ut informasjon om flytting av arrangement.

For deg som har kjøpt billett i billettskranken og ønsker å få refundert billetten gjelder følgende:

For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må du sende oss bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, per brev, leveres i billettskranken eller legges i vår postkasse i Sandgata 2.

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-16.00 mandag –fredag.

Du kontakter oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no Sender du dette med posten er adressen: Stormen Konserthus, Sandgata 2, 8006 Bodø

Relaterte aktiviteter