Ars Dada: Katharsis & Threnoidia AV

Draug Media er stolte over endelig å kunne presentere Katharsis & Threnoidia AV! Katharsis & Threnoidia AV er en ca timeslang konsertproduksjon dynket i deilig bass, jazz og retrofuturisme. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ars Dada: Katharsis & Threnoidia AV Start lørdag 5. mars 2022 20:00 Slutt 5. mars 2022 21:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

lørdag 5. mars 2022 20:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 5. mars 2022 20:00:00 - 21:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Produksjonen er bygget på det tredelte verket Katharsis & Threnoidia av den Bodøbaserte, elektroniske artisten Ars Dada. Tematisk er verket basert på Aristoteles gamle katarsis begrep, den sjelelige renselsen man skulle oppleve som tilskuer til en velskrevet tragedie i antikkens teater, men et begrep som også har vært sentralt i psykologien.Om Ars Dada:Erlend Bilsbak er en elektronisk musiker og komponist bosatt i Bodø. Han har gjennom de siste femten årene vært del av den internasjonale scenen for elektroniske, bassorienterte undergrunnssjangre som jungle, drum and bass og IDM. Under artistnavnet Ars Dada har han turnert og spilt både i USA og store deler av Europa. I Erlend’s musikk kan man ane inspirasjonskilder som bl.a Nils Petter Molvær, Aphex Twin, Amon Tobin, Xploding Plastix og Jaga Jazzist.Erlend, som vokste opp rundt klassisk musikk og selv spilte cello i oppveksten, har med årene blitt stadig mer interessert i å inkorporere elementer av andre stilarter i sin egen musikk. Dette har gitt seg uttrykk i Katharsis & Threnoidia prosjektet hvor musikere fra Bodø’s lokale musikkscene bidrar, i tillegg til musikere fra Arktisk Filharmoni.

Oppvarming: Schattenjæger

David har mange års fartstid som elektronisk musiker og har spilt både livesett og dj-sett i og utenfor Bodø-området i over ti år. Han har blant opptrådt på Østre i Bergen, Midnight Sun Festival og Nødutgangfestivalen. 

Som live-artist presenterer han verk skapt elektronisk via laptop og hardware, både som en konkret framføring av eksisterende verk og verk skapt i øyeblikket. Se lenker under til Tidal osv. For referanse.

Som DJ går det mest i tyngre mørk tekno og drum’n’bass. Labels som Hypnus, UVB-76 og Samurai Music er en god pekepinn her. Her kan en smakebit oppleves via Mixcloud-lenken under.
Relaterte aktiviteter