L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Bluesklubben: Kjartan & The Hound Dogs

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bluesklubben: Kjartan & The Hound Dogs Start fredag 11. okt 2019 21:00 Slutt 11. okt 2019 23:00 Arrangør Bodø Bluesklubb Sted Stormen Lille sal Les mer

fredag 11. okt 2019 21:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter
11.10.201921:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 11. okt 2019 21:00 - 23:00RArrangør Bodø Bluesklubb Sted Stormen Lille sal

Kjartan Edvardsen er en ringrev fra bluesmiljøet i Nord-Norge. Han er like hjemmevant på små pubscener som på store festivaler, og spilte mye med Steinar Albrigtsen på 80-tallet. Den harde kjerne av bluesfans i Bodø husker nok Kjartans forrige besøk i byen, da han i 2010 leverte en glimrende duokonsert sammen med den nå avdøde Louisiana-legenden Lazy Lester. Dette var på gamle Sinus, og Kjartan gleder seg til å besøke Bodø igjen. Han har denne gangen valgt Lillesalen, da han anser nærhet og kontakt med publikum som en like viktig del av konsertene som hans energiske utblåsninger på vokal og gitar. Han har også evnen til å nå utenfor sitt trofaste bluespublikum, selv om de eldste låtene på repertoaret strekker seg helt tilbake til 40-tallet.

Nå er han en aktiv artist i bluesmiljøet i sin nye hjemby Trondheim. De siste årene har han kjørt inn et «hundespann» av unge, men likevel garvede musikere, som også inkluderer sønnen Markus Wisth Edvardsen på trommer. Sammen med bassist Magnus Erlien Riise utgjør han en knallsterk rytmeseksjon som svinger nådeløst. Stig Johansen på keyboard bidrar med både lekre detaljer, smakfulle soloer og heftige vekslinger med Kjartans gitar.

Bandet har markert seg sterkt både nordpå, i Trøndelag og lenger sør, og de fikk kjemperespons da de inntok festivalscenen under Nidaros Blues 2018 i Trondheim. Kjartan & The Hound Dogs har funnet en kjemi som gjør at de oser av spilleglede og personlighet, noe publikum har visst å sette pris på. Her snakker vi om topp stemning fra første tone!