Sinus + Draug: Klubbnatt

Velkommen til Sinus sitt nye klubbkonsept! Vi har invitert Draug Media til å kuratere en rekke med klubbkvelder i 2022, fylt med bra musikk, god stemning og dans. Her er det bare å slå seg løs! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Sinus + Draug: Klubbnatt Start fredag 15. apr 2022 22:00 Slutt 15. apr 2022 23:59 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 15. apr 2022 22:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 15. apr 2022 22:00:00 - 23:59:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Draug Media er et kunstnerkollektiv og plateselskap basert i Bodø, bestående og driftet av elektroniske musikere, DJ’er og VJ’er fra Bodø.

Draug Media startet opp rundt 2011 og har per dags dato hatt nærmere 40 utgivelser som spenner om sjangre som bl.a techno, hip hop, house, drum and bass og electrojazz for å nevne noen.

Dette har bidratt til at Draug Media har blitt en av de viktigste premissleverandørene for elektronisk musikk og kunst fra Nord-Norge. Draug har også arrangert en rekke klubbarrangementer, bl.a gjennom et tidligere residency på klubben Dama Di, og nylig en serie "Pop up raves" på oppdrag fra Bodø2024.

Schattenjæger

David har mange års fartstid som elektronisk musiker og har spilt både livesett og dj-sett i og utenfor Bodø-området i over ti år. Han har blant opptrådt på Østre i Bergen, Midnight Sun Festival og Nødutgangfestivalen.

Som live-artist presenterer han verk skapt elektronisk via laptop og hardware, både som en konkret framføring av eksisterende verk og verk skapt i øyeblikket. Se lenker under til Tidal osv. For referanse.

Som DJ går det mest i tyngre mørk tekno og drum’n’bass. Labels som Hypnus, UVB-76 og Samurai Music er en god pekepinn her. Her kan en smakebit oppleves via Mixcloud-lenken under.

Buddy Pitch /Stille Dal

I musikalsk sammenheng har Steffen utmerket seg med diverse aliaser både innenriks og utenriks, på plate og som live elektronisk musiker. Blant annet EP-en “No Màs” som Buddy Pitch, høstet mange bra anmeldelser og oppmerksomhet internasjonalt.

Med utgivelser som strekker seg fra ren hiphop til støy, ambient og distorted beats, breaks og drum and bass og etterhvert techno, har han en rekkevidde som få andre kan vise til.

Han er også en fremtids tenkende visuell artist, og introduserte 3d projection mapping til Bodø allerede under arrangement som Lairo-teltet under Parken-festivalen fra 2013-2017, Vardøger under Nordland Musikkfestuke og senere det som ble Lairo Festivalen på DamaDi, samt AV-produksjoner til Draug Medias artister.

Han er turnè-vj til navn som Joddski, Maxida Marak (i regi av den kulturelle skolesekken), Onkl P og Klish for å nevne noen.

Albert Haugen

Albert Haugen, tidligere kjent som Bamsefar, datt bokstavelig talt i gryta som liten, med en storebror som var DJ og med i Bodøs old school hiphop-miljø.

Et Albert Haugen-sett høres ikke ut som noe annet. Det er ikke mange som spiller så mye eksklusive versjoner, remixer og mashups.

Sjangrene strekker seg rundt hiphop-kjernen og ut til r&b, UK rap, Afrobeat, Soca, Baile Funk, Reggae og så videre... gjerne samtidig!

Relaterte aktiviteter