Sinus + Draug: Klubbnatt

Velkommen til Sinus sitt nye klubbkonsept! Vi har invitert Draug Media til å kuratere en rekke med klubbkvelder i 2022, fylt med bra musikk, god stemning og dans. Her er det bare å slå seg løs! Tittel Start Slutt Sted Tittel Sinus + Draug: Klubbnatt Start fredag 10. juni 2022 22:00 Slutt 10. juni 2022 03:00 Sted Sinus Les mer

fredag 10. juni 2022 22:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 10. juni 2022 22:00:00 - 03:00:00RSted Sinus Kategori Annet

Draug Media er et kunstnerkollektiv og plateselskap basert i Bodø, bestående og driftet av elektroniske musikere, DJ’er og VJ’er fra Bodø.

Draug Media startet opp rundt 2011 og har per dags dato hatt nærmere 40 utgivelser som spenner om sjangre som bl.a techno, hip hop, house, drum and bass og electrojazz for å nevne noen.

Dette har bidratt til at Draug Media har blitt en av de viktigste premissleverandørene for elektronisk musikk og kunst fra Nord-Norge. Draug har også arrangert en rekke klubbarrangementer, bl.a gjennom et tidligere residency på klubben Dama Di, og nylig en serie "Pop up raves" på oppdrag fra Bodø2024.

Artistene: 

ARS DADA (Dj set)

Ars Dada er artist aliaset til den Bodø-baserte elektroniske musikeren Erlend Bilsbak. 

36-åringen, opprinnelig fra Skien.

Han jobber primært med breakbeat og bass basert musikk som drum’n’bass, jungle og beslektede musikkstiler, og har også laget musikk for kortfilm og dans. 

Musikken til Ars Dada kjennetegnes ofte av en gjennomgående konseptualitet og tematisk tankegang, og inneholder også gjerne musikalske elementer og referanser fra andre sjangre som klassisk musikk, jazz, metal, ambient osv. 

Han har spilt og turnert i over femten land og spilt på festivaler som Incubate (NL), Bangface Weekender (UK) og Elevate (AT). 

Han har også delt scene med en rekke anerkjente artister innenfor  eksperimentell elektronisk  musikk som Next Life, Venetian Snares, Alexander Rishaug og Drumcorps for å nevne noen.

 

Truls Puls/Dj Puls

Truls Puls, 50% av den sagnomsuste dj duoen Floora med Dj NuTeQ samt halvparten av duoen Dekko, tidligere 65 Massive med Draug co-founder og lillebror Steffen Andersen. 

The Puls har turnert som DJ for blant andre Joddski, sammen med Ralph Myerz og the Jack Herren Band, og vært resident DJ på et utall klubber rundt om i hele Norge. Han har så å si recidency i alle Bodøs klubber, og det er liten sjanse for at du ikke allerede har danset tett eller fjernt under hans musikalske ekspertise allerede.

No further introduction needed in fact; the Puls is legendary.

  

EVVER ANDERSSON

Evver Andersson kommer tilbake til Bodø igjen. Produsenten og DJ ‘en som holder liv i Tromsø sin technoscene, og har vært ute på blant annet Beatservice og Draug Media med flere slipp, vil atter en gang spille live i Bodø.

Han gjør ofte hybridsett, hvilket vil si en slags blanding av både DJing og Live elektroniske instrumenter.

Dette blir den første live acten hans siden før pandemien tok tak i hverdagen vår.

Når du ser han på scenen kan du regne med å få høre en fin blanding av acid, skitten og klubbete deep house, og diverse iterasjoner av bass musikk.

Som DJ jobber han med å skape en umenneskelig kobling mellom dansere og rytme. Dette gjør han med å holde på en mood med foskjellige sjangre, være seg soul, acid house, garage, hiphop eller jungle techno. Bråe endringer i rytme og overraskende mashups på kryss av sjangre kan ventes.

Relaterte aktiviteter