Kyiv Soloists

Kyiv Soloists – Ukrainas nasjonale kammerensemble! Deres fleksibilitet har vakt beundring, og kombinasjonen av sterk uttrykksfullhet og ukrainske tradisjoner har fengslet publikum verden over. Nå kan du oppleve dem i Stormen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Kyiv Soloists Start lørdag 4. juni 2022 18:00 Slutt 4. juni 2022 19:45 Arrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Les mer

lørdag 4. juni 2022 18:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 4. juni 2022 18:00:00 - 19:45:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Kategori Annet

Det nasjonale kammerensemblet Kyiv Soloists består av velrenommerte musikere fra hele Ukraina. Et flertall av ensemblets medlemmer har vunnet nasjonale og internasjonale musikkonkurranser. For sitt arbeid med å presentere ukrainsk kultur internasjonalt har ensemblet fått tittel som Ambassadør for ukrainsk kultur i verden. Anatolij Vasylkovskij er ensemblets kunstneriske leder. Det er viktig for ensemblet å framføre og promotere ukrainsk musikk og ukrainske komponister, som Myroslav Skoryk og Valentin Silvestrov. 

Kyiv Soloists representerer virkeliggjøringen av en drøm: det ensemblet som den ukrainske fiolinisten og pedagogen Bogodar Kotorovytsj (1941-2009) lenge drømte om å få til. 

Ensemblets fleksibilitet har vakt beundring, og kombinasjonen av sterk uttrykksfullhet og ukrainske tradisjoner har fengslet publikum verden over. Ensemblet har blant annet opptrådt i Paris, Berlin, Warszawa, Wien, Singapore og Tokyo. 

 

Omtale i presse: 

Relaterte aktiviteter