Arktisk filharmoni - Det beste fra La Bohéme

Høstens opera fra oss i Arktisk Filharmoni blir virkelig det beste av det beste! Vi gir deg høydepunktene fra en av tidenes største operasuksesser, La Bohème. Selvsagt med et realt stjernelag av solister og vår egen sjefdirigent Christian Kluxen.  Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Arktisk filharmoni - Det beste fra La Bohéme Start søndag 23. okt 2022 18:00 Slutt 23. okt 2022 20:00 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal Les mer

søndag 23. okt 2022 18:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 23. okt 2022 18:00:00 - 20:00:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal Kategori Klassisk

Vi markerer at det er 10 år siden Arktisk Filharmonis fullsceniske oppsetning av La Bohème.

Handlingen i La Bohème foregår i fire tablåer, eller øyeblikksbilder, fra den vakre historien om de fire bohemvennene i Paris. Denne gang spiller vi ikke en fullscenisk versjon med kulisser og kostymer, men du får høre hele første og siste akt, hvor vi møter de kjente karakterene og ikke minst får høre de mest berømte ariene fra operaen på løpende bånd. 

I hovedrollen som Mimi finner vi den strålende norske sopranen Mariann Fjeld-Solberg – en rolle hun har sunget tidligere, blant annet ved Den Norske Opera og Ballett. Vi får til sammen med oss så mange som syv solister i de ulike rollene, blant annet vil Thor Inge Falch lede oss gjennom handlingen i sin dobbeltrolle som både Benoit og forteller.  

  

Inngår i Arktisk Filharmonis abonnementsserier Full Storm og  Ny & Nysgjerrig. 

 

Medvirkende: 

Dirigent: Christian Kluxen 

Solister:  Mimi: Mariann Fjeld-Solberg 

Musetta: Mathilde Salmi Marjavara 

Benoit/forteller: Thor Inge Falch 

Øvrige solister annonseres senere 

 

Program 

1. og 4. akt fra operaen La Bohéme  

Konsertant fremførelse  

Relaterte aktiviteter