Låtfesten

Det er klart for finaleshow i Den store låtfesten. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Låtfesten Start lørdag 2. apr 2022 19:00 Slutt 2. apr 2022 20:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

lørdag 2. apr 2022 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. apr 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet
Bli med på folkefest og spennende finale i Den Store Låtfesten. Det er duket for et forrykende show med finalistene, programledere som Bendik, knallgode pauseinnslag og ikke minst Låtfesten Vorspiel med DJ i foajéen.
Etter fantastiske kritikker fra Avisa Nordlands anmelder (Les her) er det nå dags for å ta låtene live på scenen og avgjøre hvem som er vinneren.
-
Den store låtfesten er en konkurranse for alle låtskrivere, musikere og sangere bosatt i Bodøregionen. Hvem som helst kunne sende inn en låt de selv har skrevet, eller som de fremfører på vegne av en låtskriver. De innsendte bidragene har blitt vurdert av en jury og alle finalistene har fått mentor og innspillingsdag i studio for å lage en ferdig låt. I tillegg er Stormen Konserthus behjelpelige med midler til studiomusikere og produsenthjelp under innspillingen. 
Finalistene
Nå er 7 låter og finalister klare til den store finalen som går av stabelen i Stormen 2. april!
Programlederne er Markus Neby fra Kåss til Kvelds og artisten Silje "Bendik" Halstensen.

Under finaleshowet 2. april er det publikum som bestemmer og skal stemme frem én vinner blant de 7 finalistene.

Hør sangene her: 

Finalistene består av:
Cecilie Haukland med låten «Runddans», Simen Neverdal med låten «Kem du va», Thea Meyer med låten «I would never», Chris Slettvoll og bandet ELSK med låten «Det hyla i bræmsan», Sivert Mclean med «Better days», Søstrene Kristin og Anna Holand med bandet INNI og låten «Vesst dæ bærre e kaldt nok» og Sigve Mikkelsen med låten «Falling». 
-
Vinneren får en promopakke til en verdi på opp til 50 000kr.
Juryen består av Nord-Norges første kjente plateartist Ann-Karin Bodøgaard, soulsanger Kjell Andreassen, trommeslager og musikkviter Vigdis Sjelmo, dirigent og kirkemusiker Johanne J. Stafsnes, og Truls Baalmann og Andreas Mareliussen fra Unge Stormen.

Se smakebit fra finalistene her: 

Relaterte aktiviteter