Ny undersøkelse viser at det er trygt å besøke kulturhus

Smittespredningen i kultursektoren viser seg å være svært liten. En av grunnene kan være at kulturhusene er profesjonelle på å sørge for avstand og antallsbegrensninger. Tittel Start Slutt Tittel Ny undersøkelse viser at det er trygt å besøke kulturhus Start onsdag 26. jan 2022 15:32 Slutt 3. feb 2022 16:33 Les mer

onsdag 26. jan 2022 15:32

Fakta

Dag 1 26. jan 2022 15:32:00 - 3. feb 2022 16:33:00RKategori Annet

Nesten ikke smitte på scenehusene i Norge

Det foreligger nå ny kunnskap fra Kultur- og likestillingsdepartementet rundt smittespredning i kultursektoren som viser at det er en mye mindre smitteandel rundt kulturarrangement enn man har lagt til grunn tidligere. Det er nesten ikke registrert smitte i scenehus i 2021. I en undersøkelse av 13 kulturhus er det fordelt på 3163 arrangementer og 892 596 publikummere bare registrert 39 smittetilfeller blant publikum. Av disse er det rapportert 0 tilfeller videresmitte. Dette betyr at det er liten risko ved besøk. På Stormen Konserthus er det i tillegg optimale forhold og vi har kompetente medarbeidere som sørger for å gjennomføre trygge arrangement fremover.

God ventilasjon

Dette er gode nyheter når vi nå kan ta imot flere gjester på arrangement hos oss. I Stormen Konserthus er vi opptatt av å kunne sørge for at du kan føle deg trygg nok til å besøke oss og kunne gjenoppta besøk med gode opplevelser. Fordi vi er heldige som har et nytt og moderne bygg, så har vi også en meget god ventilasjon, noe som er pekt på som viktig for å forhindre smitte. I tillegg har vi god erfaring med mengdekontroll, antallsregulering og seksjonering, slik at du kan holde avstand. 

Mye på programmet fremover

Til tross for at flere avlyste turnéene sine før jul er det mye spennende på programmet for tiden. Du kan glede deg til Bodø Jazz Open, humorserie med BLAM, teater, danseshow og mye mer. Se programmet for inspirasjon.

Mens vi venter på å åpne opp kan du som gjest være flink å bruke munnbind og holde deg hjemme hvis du har luftveissymtomer.

Velkommen til oss!

Relaterte aktiviteter