Lunsjkonsert uke 6

Det serveres en halvtime med deilig musikk, der du kan møte kjente og du blir bedre kjent med musikerne i Arktisk Filharmoni. Programmet annonseres ikke på forhånd, og varierer fra solokonserter med én musiker til større ensembler. Lunsjkonsertene har blitt en fast tradisjon for mange – både voksne og barn. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lunsjkonsert uke 6 Start fredag 11. feb 2022 12:00 Slutt 11. feb 2022 12:30 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Stormen foajé Les mer

fredag 11. feb 2022 12:00 Stormen foajé
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. feb 2022 12:00:00 - 12:30:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Stormen foajé

Denne gangen medvirker sanger Sanne Suh Berger sammen med pianist:

Sanne Suh Berger fra Finnsnes til finalen på NRK-konkurransen Virtuos!

NRK har nå offentliggjort at fire finalister skal kjempe om å representere Norge i den internasjonale finalen. Den norske finalen sendes på NRK 1 Søndag 3.april.

Sanne har de tre siste årene vært en del av talentpoolen som vi har fulgt opp gjennom våre talentsatsinger i UKM Arctic. Nå er vi nok ved en skillevei hvor Sanne tar steget fra det regionale til det nasjonale toppnivå.

Vi er stolt over å ha vært med på å skape grunnlag for hennes utvikling, men vet samtidig at flere bør framheves: Først og fremst må vi nevne professor Sergej Osadchuk (Konservatoriet), men vi vil også nevne Senja Kulturskole og Senja Videregående Skole som alle har bidratt med tilrettelegging, og vi må heller ikke glemme Barentssekretariatet og Sparebank1 Nord-Norge og Coop Nord som har vært med å skape økonomisk grunnlag.