Lunsjkonsert

Endelig har vi lunsjkonserter igjen! Det serveres en halvtime med deilig musikk, der du kan møte kjente og du blir bedre kjent med musikerne i Arktisk Filharmoni. Programmet annonseres ikke på forhånd, og varierer fra solokonserter med én musiker til større ensembler. Lunsjkonsertene har blitt en fast tradisjon for mange – både voksne og barn. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lunsjkonsert Start fredag 5. juni 2020 12:00 Slutt 5. juni 2020 12:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Foaje Les mer

fredag 5. juni 2020 12:00 Foaje
Kjøp billetter
05.06.202012:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 5. juni 2020 12:00:00 - 12:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Foaje Aldersgrense Fri Kategori Konsert

Kjøp billetter til lunsjkonsert fredag 29. mai

Kjøp billetter til lunsjkonsert fredag 5. juni

Kjøp billetter til lunsjkonsert fredag 12. juni

Kjøp billetter til lunsjkonsert fredag 19. juni

Til forskjell fra vanlige lunsjkonserter, forhåndsselger vi billetter denne gang. Billettene koster kr 50,- (inkludert kaffe). Med forhåndssalg forsøker vi å unngå en større folkeansamling enn tillatt i forkant av konserten.

Ta med deg matpakka eller kjøp mat i kaféen. Dørene åpner kl. 11.00.

Myndighetene har åpnet for kulturopplevelser med publikum fra 7. mai. I første omgang får vi lov til å ta imot inntil 50 publikummere per konsert. 

Vi følger selvfølgelig også alle andre sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til smittevern, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse. I tillegg til å vise billett ved inngangen, må alle som skal være til stede på konserten oppgi navn og telefonnummer, samt skrive under på at de ikke har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette fordi vi ikke kan slippe inn publikum med selv lette sykdomssymptomer og vi ber om at du avstår fra å kjøpe billett dersom du har dette, eller har vært i nærheten av noen med smitte.

Hjertelig velkommen!