L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Ad lib jazzklubb: Martin Høgberg trio

Martin Högberg Trio kommer endelig til Nordnorge! Efter debutalbumet «Panorama» (Just for the records, 2017) er det nå dags for trioen å presentere musikken sin for landets nordre halvdel. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ad lib jazzklubb: Martin Høgberg trio Start mandag 7. okt 2019 20:00 Slutt 7. okt 2019 21:30 Arrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Les mer

mandag 7. okt 2019 20:00 Sinus
Kjøp billetter
07.10.201920:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 7. okt 2019 20:00 - 21:30RArrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Aldersgrense 18 år u/ vergeordning. U/18 på mesanin Kategori Sinus

Medlemmene møttes i forbindelse med studier på Jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og har deretter samarbeidet i en rekke forskjellige settinger. Hver for seg har de vært sentrale utøvere i det norske jazzmiljøet i lang tid. Trioens musikk er i all hovedsak ført i pennen av gitarist Martin Högberg, og blander inntrykk og uttrykk fra melodisk jazz fra hele forrige århundre, samtidsmusikk, pop med mer. Musikernes brede erfaring og forkjærlighet for ymse sjangere tilsier at vi kan vente oss det uventede! 

Martin Högberg er nylig blitt Bodøværing, og jobber till vanlig som gitarist, komponist og arrangør i Bodø Rhythm Group ved Stormen Bibliotek. Han er dessuten meget aktiv på den norske jazzscenen og har den siste tiden medvirket på platene «Løgn og forbannet gjendiktning» og «Selbu Sessions» på Øra fonogram og «Ballads» på RGSTR Records. 

Aksel Jensen er blant de mest aktive bassistene i Oslo og Norge, og har de siste årene jobbet med utøvere som bl.a. Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Oscar Grønberg. 

Håkon Mjåset Johansen har satt sitt umiskjennelige preg på norsk og internasjonal jazz i en lang rekke sammenhenger, bl.a. med Trondheim Jazzorkester, Come Shine og Chick Corea.  

  

Medvirkende: Martin Högberg- gitar, vokal Aksel Jensen- kontrabass Håkon Mjåset Johansen- trommer  

Turnéen støttes av Kulturrådet, Nordnorsk Jazzsenter og Norsk Jazzforum.  

Relaterte aktiviteter