Lørdag i Stormen - Meg og kameraten min

Gjør dere klare for sanger fra hav, sjøer, dammer og elver! Meg og Kameraten min har laget en helt ny plate?, ?den sjeldne sjetteplata SJELDNE SKJELL! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdag i Stormen - Meg og kameraten min Start lørdag 26. mars 2022 13:00 Slutt 26. mars 2022 13:40 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

lørdag 26. mars 2022 13:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. mars 2022 13:00:00 - 13:40:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Familie/barn

FUKTIG, BOB-BOB-BOBLENDE OG BØLGENDE KONSERT FOR BARN I ALLE ALDRE!

Nå legger de i vei med en hel snurpenot full av duggfriske sanger om stokkmauren som bleført til havs på en malerkost, om Tara torsk, om oldemor som kom fra havet, om fisk somsvømmer i stim, om bobler som bobler, om alt det rare og fine som lever i vannet og om altsom er vått! Vått vått vått!

Meg og Kammeraten min har spilt for barnehager og skoleklasser, kulturhus og festivaler ihver krinkel og fiskekrok av Norge. De har til og med gitt ut plate på et verdensspråk ogsendt den rundt på kloden!

Sjetteplata SJELDNE SKJELL ble til etter at Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten min, ErikJohannessen, skrev bestillingsverket BØLGER til 10-årsjubileet for Kulturhuset Bølgen i Larvik.

Øv på dette til vi sees:

SER DU KJELL, FORSKJELL

PÅ HANSKJELL OG HUNSKJELL

SJELDNE SKJELL, SERRU!

Relaterte aktiviteter