UTSOLGT: MinTrio - Til vi sees igjen!

Det blir romjulskonsert med Min Trio i år også! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel UTSOLGT: MinTrio - Til vi sees igjen! Start søndag 27. des 2020 18:00 Slutt 27. des 2020 19:20 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

søndag 27. des 2020 18:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 27. des 2020 18:00:00 - 19:20:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet

Mintrio er et folkekjært navn for mange. Trioen hører hjemme blant romantiske turer med sin nærmeste, nydelige finværsdager, ute i de verste stormer eller inne i stua på fest med bestevenner.

Trekløveren byr på allsang, hopping og dansing så vel som ettertanke og velskrevne tekster om nordnorsk natur og hverdagslig streben.

Men fremfor alt og i høyeste grad byr dem på seg selv.

Det har vært et tungt år etter at høyre flanke, fingerspillkongen, riffmester og løvemannen Håvard ble brått revet bort fra oss. Det er ikke alltid lett a? finne veien videre, men venner står sterkt sammen i sorg.

Mye sorg og tårer, men vi har aldri vært i tvil. Trioen skal videre. Chris er med oss. En mer ydmyk og beæret mann skal du lete lenge etter. Heldigvis kan han også spille sabla bra gitar! Han er hjertelig velkommen inn i varmen, det har også publikum vist allerede. Han kliner gjerne til med en dårlig vits, akkurat som de andre to.

I år, som tidligere, smeller vi til med det ikke så ukjente «Bunndraget»! Ekstra trøkk i ryggen fra selveste Olav Nygaard paå bass og Per Arne Karlsen på trommer.

Vi skal spille i storsalen! Folk skal sitte på stolene sine. Men fortvil ikke, det skal nok bli rævballsamba som de aldri har sett maken til i konserthuset før!

Vi sees!

Aleksander, Vegard og Chris

Relaterte aktiviteter