AVLYST: Misvær sangerlag feirer 150 års jubileum

Misvær Sangerlag holder konsert med julesanger i samarbeid med Misvær og Skjerstad barne- og ungdomskor. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST: Misvær sangerlag feirer 150 års jubileum Start torsdag 9. des 2021 19:00 Slutt 9. des 2021 20:40 Arrangør Misvær Sangerlag Sted Stormen Lille sal Les mer

torsdag 9. des 2021 19:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 9. des 2021 19:00:00 - 20:40:00RArrangør Misvær Sangerlag Sted Stormen Lille sal Kategori Annet

Bakgrunnen for jubileums julekonsert er Misvær Sangerlags markering av sitt 150 års jubileum. 

Koret har i dag 40 sangere fordelt på fire stemmegrupper. Vi har ukentlige øvinger i Misvær og har fra tidligere hatt samarbeid med barne- og ungdomskoret. Misvær Sangerlag har gjennomført en formidabel dugnadsinnsats i forbindelse forarbeid til jubileumskonserter som var tiltenkt forrige år. Vi hadde da et oppsett med flere jubileumskonserter og gjestekor /vennekor fra inn- og utland. Julekonserten vil dermed være, om noe avkortet, vår 150 års markering.

Misvær Sangerlag ble etablert som et damekor, men gikk etter kort tid over til å bli blandakor. Vi har gjennom årenes løp hatt vennekor utenlands, regionalt og lokalt. Våre reiser har gitt oss rikelige erfaringer med andre sangere og vært kulturformidling på ulike plan. Vårt jubile hadde dette som bakteppe da vi satte i gang vårt arbeid frem mot vårt 150 års jubile.

Våre vennekor inn- og utlands var tenkt å feire storstilt sammen med oss, med ulike konserter og felles opplevelser. Ettersom situasjonen endret seg har vi måttet utsatt og redusert markeringen kraftig. Vi håper likevel at vi sammen med barne- og ungdomskoret kan være med å skape magi i Stormen kulturhus. Med profesjonelle musikere på lager gir det ekstra trygghet og kvalitet på vår markering.

Vi ser også fram til at vi for første gang kan entre scenen på Stormen Konserthus!

Konserten er dessverre avlyst. 

På grunn av oppdaterte koronarestriksjoner må konserten med Misvær Sangerlag og Misvær og Skjerstad barne- og ungdomskor avlyses.

Vi hadde gledet oss til at Misvær Sangerlag skulle feire sitt 150 års jubileum med konsert i Stormens lille sal, men det lar seg ikke gjennomføre slik situasjonen er nå. Vi får håpe på å komme sterkere tilbake i forbindelse med 151 års jubileum!

 

Din billett vil bli automatisk refundert, du trenger ikke å foreta deg noe.

Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i ved kjøp av billetten. Det går normalt 2–5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at “innbeløpet” i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort vil kjøpesummen blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket kortnummer som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info.

Les mer informasjon om avlyste arrangement og refusjon her.

Relaterte aktiviteter