Morten Abel

Velkommen til en spesiell aften med Morten Abel og kompanjong Thomas Gallatin. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Morten Abel Start torsdag 11. mars 2021 21:00 Slutt 11. mars 2021 22:10 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

torsdag 11. mars 2021 21:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. mars 2021 21:00:00 - 22:10:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Konsert

OBS: Les info om smittevern under konsertinfo!

Med lukten av vår i det fjerne, lysere dager og vissheten om at ting ordner seg, inntar radarparet Bodøs makelause katedral for å feire. 

"Vi har nye låter på setlista, låter vi aldri har spilt, det bruser i blodet, og vi gleder oss over livet." – Morten Abel

Vi sees i Stormen torsdag 11. mars 2021!

----------

Trykk her for billetter til forestillingen kl. 18.30.

----------

Stormen Konserthus følger alle nasjonale og lokale smitteverntiltak. Det er god avstand i salen mellom hver solgte billett, og det er kun et begrenset antall billetter solgt til hver arrangement. 

For at vi skal kunne tilby trygge opplevelser, trenger vi også litt hjelp fra publikum:

  • Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har symptomer eller er pålagt karantene.
  • Sprit hendene og hold god avstand til dine medpublikummere.
  • I tråd med kommunens anbefalinger, anbefaler vi sterkt at du bruker munnbind ved ankomst til konserthuset, og frem til du sitter på anvist plass. Vi anbefaler også at du bruker munnbind når du beveger deg rundt i publikumsområdene.
  • Vi ber om at du ikke bytter plass etter at du har fått henvist plass av våre publikumsverter. Det samme gjelder om du har fast sete på billetten din.
  • For å minimere reising på tvers av kommunegrensene, er arrangementer i Stormen Konserthus beregnet for personer bosatt i Bodø kommune. Bor du utenfor kommunen, og har kjøpt billett, får du refundert billetten din.

 

Relaterte aktiviteter