Vindkastfestivalen 2022 - Musti

Med radiolistinger, millioner av streams, sterke tekster og en gripende scenetilværelse, er det mye som tyder på at Musti kan bli selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Vindkastfestivalen 2022 - Musti Start lørdag 18. juni 2022 19:00 Slutt 18. juni 2022 20:40 Arrangør Unge Stormen Sted Sinus Les mer

lørdag 18. juni 2022 19:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 18. juni 2022 19:00:00 - 20:40:00RArrangør Unge Stormen Sted Sinus Kategori Sinus

Da hun slapp det kritikerroste debutalbumet sitt «Qoyskayaga» i februar 2020, ble hun omtalt som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid. DN skrev da at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver», og siden det har hun blant annet sluppet «Qoyskayga v2», kortfilmen «Ryio» som ble vist frem i samarbeid med Mental Helse Ungdom, og mixtapen «mellom høyblokkene».

I 2020 vant Musti prisen for Årets nykommer på P3 Gull. Hun ble og utnevnt som en av DN og D2s ledestjerner for 2020, der hun blir applaudert for å løfte opp en bydel som ofte blir beskrevet i negative ordelag, og for at hun er et godt og tydelig forbilde for de unge på Tøyen. Hun var årets største hype på by:Larm, har spilt konsert i samarbeid med Amnesty som en reaksjon på BLM-bevegelsen, opptrådt på NRKs festsending «Festen etter fasten – Id mubarak», hatt forsiden på Aftenpostens A-Magasinet og opptrådt på Lindmo. Og hun er allerede booket for å spille på Øyafestivalen i 2021.

 

Konserten er en del av Vindkastfestivalen

Vindkast er en festival for, av og med ungdom, som arrangeres hvert år av ungdommer i Unge Stormen. Den er proppa full av alle mulige slags kulturaktiviteter og konserter. På dagen kan du gå på forskjellige kurs og så avslutter vi festivalen med konsert på Sinus.

Arrangementet er rusfritt og for ungdom 13-21 år

Relaterte aktiviteter