Ad Lib: Monitor

T4LK SHOW er et multimedia-prosjekt som med hjelp av visuelle effekter skaper en konsertopplevelse utenom det vanlige. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ad Lib: Monitor Start fredag 11. feb 2022 20:00 Slutt 11. feb 2022 21:30 Arrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Stormen Lille sal Les mer

fredag 11. feb 2022 20:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. feb 2022 20:00:00 - 21:30:00RArrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Stormen Lille sal Kategori Annet

Ved bruk av videoer med stor viral suksess, produserer T4LK SHOW et fengende og underholdende show som byr på god satire og humor med et høyt musikalsk nivå. 

Å lage musikk av tale har blitt en stor hit på Youtube og sosiale medier. Likefullt er det svært få band eller prosjekter som fremfører denne typen musikk. T4LK SHOW er ikke bare unikt, men også en innovatør for denne typen liveshow i Norge og Norden. 

Med et stort fokus på underholdningsverdi er hver og en av låtene bundet sammen til et helt show med varierte filmsnutter og låter, og med et svært kompetent band utgjør det med fyrverkeri av en konsert. 

Monitor er en konsertserie rettet mot unge. Målet er å få flere unge til å få ørene opp for jazz, spille jazz og arrangere konserter med jazz. Hovedmålgruppen er 16-25 år, men alle aldre er selvsagt velkommen. 

 

Medvirkende:

Øyvind Venås - Trommer

Henrik Skog - Gitar

Sondre Kleven - Saksofon

Kristoffer Hanssen - Bass

Peter Lundestad Lawrence - Tangenter/Visuals

Sivert Henriksen - Lyd

Thomas Bjørnstad - Lys

Relaterte aktiviteter