Bodø Harmonimusikk Nyttårskonserten

Nyttårskonserten til Bodø Harmonimusikk er en årlig tradisjon, med nye og spennende forestillinger hvert eneste nyttår. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bodø Harmonimusikk Nyttårskonserten Start søndag 3. jan 2021 18:00 Slutt 3. jan 2021 19:30 Arrangør Bodø Harmonimusikk Sted Store Sal Les mer

søndag 3. jan 2021 18:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 3. jan 2021 18:00:00 - 19:30:00RArrangør Bodø Harmonimusikk Sted Store Sal Kategori Annet

2021 er intet unntak. Bodø Harmonimusikk (Harmonien) er et av Nord-Norges eldste korps, stiftet i 1892, og har vært et aktivt innslag i bybildet i alle år. Stormen Konserthus er selvfølgelig vår arena for Nyttårskonserten 03.01.2021. Vår eiegode dirigent er Knut Thorbjørnsen, solofagottist i Arktisk Filharmoni. Han er genuint opptatt av “harmonien”, han ønsker at korpset skal ha en utvikling, at hver enkelt skal mestre mer på sitt instrument.

Like sikkert blir Pias Ballettstudio å se på scenen også denne gang. Siden Pia Øien overtok ballettskolen til Heather Hebbert i 2000 har elevmassen ved ballettstudioet vært i stadig økning. Det tilbys undervisning i mange genre, bl a jazzdans, moderne dans, og street/hip hop i tillegg til klassisk ballett. Pias Ballettstudio setter farge på nyttårskonserten vår, og gjør at Harmoniens nyttårskonsert skiller seg ut fra de fleste andre nyttårskonserter. 

Solisten denne gang er ikke ukjente operasanger Ketil Hugaas, en av harmonimusikkens tidligere dirigenter. Vi setter meget stor pris på at han har takket ja til oppgaven.

Ketil Hugaas (født 24. juni 1957 i Sulitjelma) er en norsk operasanger. Han var ved Kungliga Operan i Stockholm fra 2000 til 2008,[1] og har vært ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Fra 2016 er han kultursjef i Fauske kommune. Hugaas var i tidlige år aktiv i hjemstedets og regionens musikkliv. Dirigerte kor, korps og storband samt orkester. Han spiller også keyboard/piano. Han var musikkleder i Fauske kommune 1988-1992. Hugaas studerte ved Bergen Musikkonservatorium 1985-88 og Norges musikkhøgskole 1992-96 med professor Ingrid Bjoner.

Som vanlig ønsker vi å presentere ungdomsolister på våre konserter, denne gang lar vi 17 år gamle Andreas Mareliussen traktere marimbaen på Fats Waller's «Stealing Apples» (arr Reid Gilje). Vi er utrolig stolt over at vi får fram dyktige ungdommer som tør vise seg.

Gjennom årene har «Harmonien» vært korpset til mange nåværende og tidligere profesjonelle musikere og pedagoger. Musikkstudentene som har spilt i korpset tidligere synes det er stas å være med på Nyttårskonserten og ved andre anledninger også. «Harmonien» håper at publikum i Bodø ser verdien av å ha et velfungerende korps på et høyt nivå, og derfor støtter opp om konsertene våre. Ikke minst våre ungdommer fortjener et fullsatt Stormen.

Det blir musikk blant annet av Gershwin, Bernstein, Armstrong... Velkommen!

Relaterte aktiviteter