Vinterlysfestivalen - Operalunsj med Tenorlendingen

Kristian Krokslett er «tenorlendingen», operasangeren og skuespilleren fra Breivik i Salten.  Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Vinterlysfestivalen - Operalunsj med Tenorlendingen Start tirsdag 26. apr 2022 11:30 Slutt 26. apr 2022 12:30 Arrangør Nordland Teater Sted Stormen foajé Les mer

tirsdag 26. apr 2022 11:30 Stormen foajé
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. apr 2022 11:30:00 - 12:30:00RArrangør Nordland Teater Sted Stormen foajé Kategori Annet

Tenorens kjærlighetsliv er ofte meget dramatisk. Han kjemper en konstant kamp mot baritonen, som vanligvis trekker det lengste strået i kampen om kvinnens gunst. Men tenoren gir seg ikke uten kamp, og spiller mer enn gjerne på de store følelsene, og synger høyt ut sitt budskap. Sammen med pianist Steiner Pedersen tar Kristian Krokslett sitt publikum med gjennom noen av operatenorens forføreriske høydepunkter og desperate elskovsbekjennelser, —på en noenlunde helt normal formiddag i april. 

Lunsjteateret er en hel halvtime med kulturelt påfyll sammen med varm lunsj. Denne tirsdagen er det Tenorlendingen som dekker til med en innføring i Opera, med et godt dryss kjærlighet, dramatikk, humor og selvfølgelig: suppe. 

Foto: Tina Ditlefsen 

Relaterte aktiviteter