Pias Ballettstudio: Skjønnheten og udyret

Pias Ballettstudio feirer 20 år som Ballettstudio i Bodø med en av våre favoritthistorier Skjønnheten og Udyret. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Pias Ballettstudio: Skjønnheten og udyret Start mandag 18. okt 2021 19:30 Slutt 18. okt 2021 21:00 Arrangør Pias Ballettstudio Sted Store Sal (Kombi3) Les mer

mandag 18. okt 2021 19:30 Store Sal (Kombi3)
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 18. okt 2021 19:30:00 - 21:00:00RArrangør Pias Ballettstudio Sted Store Sal (Kombi3) Kategori Dans

Våre dansende elever presenterer historien gjennom dansestilene klassisk ballett , moderne dans, jazz dans, Break og Hip Hop.

Dette blir den 20. elevforestillingen Pias Ballettstudio viser i byens kulturhus/ konserthus!

Litt om historien Unge Belle vokser opp i landsbyen Villenueve, der hun skiller seg ut på grunn av to ting: Hun er smart (elsker bøker) og ikke minst, slående vakker. Men i landsbyen, der de fleste er analfabeter, gjør dette henne mer til et utskudd enn et forbilde – og unge Belle drømmer om et bedre liv.

Samtidig, dypt inne i skogen, finnes det et dystert slott der det er vinter hele året. Her bor Udyret. Han er en prins som har fått en forhekselse kastet over seg på grunn av sin slemme egoisme. Det eneste som kan redde ham er ekte kjærlighet, men det må skje før det siste bladet på en magisk rose faller. Skjebnen fører Belle til slottet, der hun blir fangen til Udyret.

Først frykter hun ham, men etter hvert forstår hun at det ligger en dypere historie og et godt hjerte bak den frastøtende fasaden. Men både ytre og indre farer skal gjøre det svært vanskelig å redde den forheksede prinsen før det er for seint.

Relaterte aktiviteter