L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Ad lib jazzklubb: Pratagraf

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ad lib jazzklubb: Pratagraf Start onsdag 30. okt 2019 20:00 Slutt 30. okt 2019 21:30 Arrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Les mer

onsdag 30. okt 2019 20:00 Sinus
Kjøp billetter
30.10.201920:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 30. okt 2019 20:00 - 21:30RArrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Aldersgrense 18 år u/ vergeordning. U/18 på mesanin Kategori Sinus

Ti år senere er PRATAGRAF en forskningsstasjon for rytmer og språk, en møteplass, og ikke minst, en lekeplass, hvor det verbale strekkes mot det abstrakte, det musikalske mot det latterlige, det satiriske mot det dypsindige. PRATAGRAF er en levende organisme, som hele tiden vokser, endrer seg, både i forhold til besetning, men også i forhold til tematikk og politisk aktualitet.

Sceneoppsettet er enkelt: to forfattere på hver sin barkrakk, musikere i en halvsirkel, magien som oppstår, i mellomrommene.

Lytteren og tilskueren trekkes inn i et eget univers, hvor særegen og vakker musikk virvles ut og sjongleres med mesterlig presisjon: Det er atmosfærisk, det er rytmer med personlighet, som snakker til deg.

Det er humoristisk og alvorstung lyrikk, det swinger, det groover, det trekker i alle retninger, men mest av alt er det underfundig, tidvis absurd, og meget slagkraftig. En vei til berøring, forståelse.

Besetning:
Hedvig Mollestad
Ole Mofjell
Jon Balke
Espen Beranek Holm
Are Kalvø

Relaterte aktiviteter