Quizkveld med Scheie og Drillo

ALT FOR NORGE! Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld med fotballprat og fotballquiz med to av landets største sportsprofiler – Drillo og Arne Scheie. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Quizkveld med Scheie og Drillo Start tirsdag 4. feb 2020 19:00 Slutt 4. feb 2020 21:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Foaje Les mer

tirsdag 4. feb 2020 19:00 Foaje
Kjøp billetter
04.02.202019:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 4. feb 2020 19:00:00 - 21:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Foaje Aldersgrense Fri Kategori Annet

Kvelden starter med at Freddy Toresen fra Avisa Nordland intervjuer de to legendene. Her vil det bli åpnet opp for spørsmål fra salen.

Under selve quizen, har de først en "manuell" avdeling hvor de stiller spørsmål med alternativer og håndsopprekning til det står igjen en person. Deretter har de en 2 x 15 spørsmål quiz med penn og papir.

Det vil bli fine premier til vinnerne!

Baren vil være åpen hele kvelden med salg av forfriskninger.

Disse gutta trenger nesten ingen introduksjon; Drillo ledet landslaget i vår storhetstid, den gang Norge var rangert som nr. 2 (!) på FIFA-rankingen og slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper. Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier!

Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse!

Det blir topp fotballstemning hele kvelden.

Relaterte aktiviteter