L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Riksteatret: Jungelboken

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Jungelboken Start mandag 4. nov 2019 18:00 Slutt 4. nov 2019 20:00 Arrangør RIKSTEATRET Sted Store sal Les mer

mandag 4. nov 2019 18:00 Store sal
Kjøp billetter
04.11.201918:00 Øyvind Restad

Fakta

Dag 1 4. nov 2019 18:00 - 20:00RArrangør RIKSTEATRET Sted Store sal Kategori Teater

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

 

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

 

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

 

På scenen Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe.

 

Team Regissør: Arvid Ones  Scenograf: Kristin Bengtson Kostymedesigner: Christina Lovery Lysdesigner: Kåre Nordseth Musikalsk ansvarlig: Ket Iren Lødemel Koreograf: Therese Slob Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

 

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret

Relaterte aktiviteter