Nordland Teater: RONJA RØVERDATTER

Familieforestilling som favner alle generasjoner! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Nordland Teater: RONJA RØVERDATTER Start tirsdag 26. apr 2022 18:00 Slutt 26. apr 2022 19:15 Arrangør Nordland Teater Sted Store Sal Les mer

tirsdag 26. apr 2022 18:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. apr 2022 18:00:00 - 19:15:00RArrangør Nordland Teater Sted Store Sal Kategori Teater

Hit med litt farligheter» roper Ronja Røverdatter og inntar en magisk naturverden der villvetter,grådverger og huldretusser lever sammen med søte reveunger og tamme villhester.

Denne ville verden har Ronja helt alene til hun en dag støter på Birk. Hva i alle dager gjør et annet barn i Ronja sin skog? Eller kanskje man ikke kan eie en skog?Birk er sønn av Borka, —ekte røverpakk.RONJA SIN pappa, røverhøvdingen Mattis river seg håret over at Borka og hans folk har flyktet inn i den forlatte delen av Mattis Borgen. Og de skal ut, koste hva det koste vil. I mens de dumme voksne krangler og sloss på røvervis, utvikler det seg et sterkt vennskap mellom Ronja og Birk.RONJA ER på mange måter en typisk Astrid Lindgren-hovedperson. Hun er selvstendig, smart og snill, har høye idealer og ingen problemer med å vise følelser. Sammen med Birk tar hun et godt og solid oppgjør med de voksne på sunneste vis.Går det an å riste av seg kulturen man er født inn i?KJENN PÅ opprørets kraft, le hjertelig av de vokse røvere, bli rørt av vennskapets kjærlighet og bli bergtatt av huldtretusser og naturens kraft. 

Relaterte aktiviteter