THE JOURNEY med Scott Silven

La deg bli forbløffet av magiker og illusjonist Scott Silven. Bli med på en virtuell interaktiv reise gjennom en digital forestilling sendt direkte til ditt hjem. Opplev elegant, rørende og uforklarlig magi og mystikk, skreddersydd for et hjemmepublikum. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel THE JOURNEY med Scott Silven Start tirsdag 6. apr 2021 19:00 Slutt 11. apr 2021 21:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Digitalt arrangement Les mer

tirsdag 6. apr 2021 19:00 Digitalt arrangement

Fakta

Dag 1 6. apr 2021 19:00:00 - 11. apr 2021 21:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Digitalt arrangement Kategori Annet

Billetter:

Klikk på ønsket dag og tidspunkt for å kjøpe billetter. 

Tirsdag 6. april

kl. 19.00 / kl. 21.00

Onsdag 7. april

UTSOLGT kl. 19.00 / UTSOLGT kl. 21.00

Torsdag 8. april

kl. 19.00 

Fredag 9. april

kl. 19.00

Lørdag 10. april

kl. 21.00

Søndag 11. april

UTSOLGT kl. 19.00 

Stormen Konserthus presenterer, i samarbeid med Bærum Kulturhus:

Et ekstraordinært landskap. En kraftig forbindelse. Et unikt øyeblikk. Bli med på en helt spesiell interaktiv opplevelse med illusjoner og andre mysterier. Vær med å forme opplevelsen gjennom samspill mellom deg og de andre deltakerne.

Den anerkjente illusjonisten, mentalisten og performance-artisten, Scott Silven, inviterer deg på en reise, fra ditt hjem til hans. Etter gjennomføringen av en kritikerrost verdensturné, kommer nå opplevelsen i digital form, helt live fra Silven sitt hjem i ville Skottland. 

Gjennom illusjoner og fantasi, avslører Scott Silven mysterier og hemmeligheter fra ditt eget sinn. Underveis samhandler du direkte med Silven og de andre deltakerne, og du er med på å forme kveldens fascinerende hendelser hele veien. Oppdag stien som forbinder deg med Silven sin fortid, din egen nåtid og en kollektiv fremtid. Reisen venter.

Med maksimalt 30 husstander per show, utforsker denne bemerkelsesverdige interaktive opplevelsen din egen følelse av hjem, forbindelser og de krefter som forandrer oss. Bli med andre deltakere på tvers av landet for en virtuell opplevelse som ingen annen.

 

Slik ser det ut når forestilligen er i gang. Du kan kommunisere med Scott Silven selv og de andre deltakerne.

Opplevelsen er digital. Du deltar hjemmefra, hvor som helst i landet. Det eneste du trenger for å delta er en datamaskin/iPad, hodetelefoner, webkamera og mikrofon.

OBS: Det er begrensede plasser, og kun én person per billett.


Bilde av Scott Silven på en stein i havet.

"Wow. Wow. Wow"

– The New York Times 

"Silven’s use of storytelling and setting creates something genuinely magical…”

– The Guardian

"Equally dazzling and mystifying"

– Forbes

 

Scott Silven er et moderne vidunder. Som anerkjent illusjonist, mentalist og performancekunstner, pusher Silven grensene for sitt eget håndverk ved å skape stilige, smarte og unikt oppslukende forestillinger, både på scenen og på skjermen, som fascinerer publikum over hele kloden. 

Han er hyllet av Vogue som en «verdenskjent mentalist», av New York Times som «et vidunder» og som «virkelig forbløffende» av The Daily Beast. Han har turnert i hele verden, blant annet på Melbourne International Arts Festival, Sydney Festival, Seattle Theatre Group og Krannert Center For The Performing Arts.

 

Praktisk informasjon:

  • Du kan velge mellom to forestillinger om dagen, mellom tirsdag 6. april og søndag 11. april. Tidspunktene er kl. 19.00 og 21.00, og forestillingen varer i ca. 1 time. 
  • Når du har kjøpt billett, vil du motta tre forskjellige mailer med informasjon. Husk å les disse nøye! Sjekk spam-filter om du ikke har mottatt informasjon når det nærmer seg show-dag. I disse mailene får du tilgang til forestillingen og annen informasjon som er verdt å lese for å få en best mulig opplevelse. Disse mailene fungerer også som din billett, hvor du får link og passord til din forestilling.
  • Det er kun én aktivt deltakende per billett. Det er tillatt med lyttende publikum, så lenge de ikke er i veien for kameraet og forestillingen. Dersom flere i samme husstand ønsker å delta på samme forestilling, må det kjøpes to separate billetter som registreres på to forskjellige mailadresser. Dere må også ha tilgang til hver deres skjerm, og delta fra forskjellige rom. 
  • Forestillingen støtter kun datamaskin/iPad. Android-nettbrett vil ikke fungere, og heller ikke mobiltelefon.
  • Forestillingen foregår på engelsk.
  • Anbefalt aldersgrense er 14 år.
Relaterte aktiviteter