Sinus nu // Sebastian Zalo

Sebastian Zalo og Gus Polden har et helt unikt samarbeid. De er ikke bare gode venner, de har også en vanvittig musikalsk kjemi. De siste årene har de skrevet utallige låter og herjet scener sammen. Og det er på scenen Sebastian Zalo og Gus Polden liker seg best, med en magnetisk scenetilværelse trekker de publikum inn i sitt univers. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Sinus nu // Sebastian Zalo Start fredag 6. mai 2022 21:00 Slutt 6. mai 2022 22:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 6. mai 2022 21:00 Sinus
Kjøp billetter
06.05.202221:00 Tone Ingvaldsen

Fakta

Dag 1 6. mai 2022 21:00:00 - 22:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Nå legger Sebastian Zalo og Gus Polden ut på turné sammen, og skal besøke en variasjon av scener, alt fra pizzarestauranter til store kulturhus står på plakaten. De ønsker å komme nærmere sitt publikum og treffe dem i sitt eget miljø.Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Han har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, noe som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.Med seg på turné har han Gus Polden, en uanstrengt historieforteller og eminent musiker. 25 år gamle Gus Polden fra Nøtterøy har de siste årene vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist, etter å ha skrevet og laget musikk med andre artister. Han debuterte som soloartist høsten 2021, og har så langt gitt ut låtene Hardere Vær, Over og Olivengrønn.

- - - - 

OBS: Konserten med Sebastian Zalo er flyttet fra 18. februar til 6. mai 2022. Billetten gjelder fortsatt, og du kan glede deg med at du likevel får oppleve arrangementet. 

 

Ved flytting av arrangementer gjelder følgende: 
Har arrangøren flyttet ditt arrangementet til ny dato, vil billetten overføres til ny dato for forestillingen. Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten. 

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig. 

Har du kjøpt billetter på nettet, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp. 

NB! Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet. Det går normalt 2–5 dager (men inntil 3 uker i noen tilfeller) før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. 

Fristen for å melde inn refusjon er satt til 10 dager etter at vi sende ut informasjon om flytting av arrangement. 
 
 
 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende ved flytting: 

Har arrangøren flyttet ditt arrangementet til ny dato, vil billetten overføres til ny dato for forestillingen. Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten. 

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig. 

For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må Stormen Konserthus har mottatt: 
 
Bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon. 

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, leveres i billettskranken, per brev eller legges i vår postkasse i Sandgata 2. Du kan også komme innom billettskranken og be om refusjon.  

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-15.30 mandag –fredag. 

Du kan også kontakte oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no 

Sender du dette med posten er adressen: 
Stormen Konserthus 
Storgata 1B, 8006 Bodø 

Les mer om avlyste og utsatte arrangementer her: https://konserthus.stormen.no/I-stormen/avlyst-info-no 

Relaterte aktiviteter