Senjahopen

Senjahopen er en hælvettes gjeng! Endelig har Senjahopen sluppet sitt etterlengtede femtealbum, og for et album! Ikke siden den monumentale «Tåra, Pess og Blod» har de prestert en langspiller så mettet med kremlåter. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Senjahopen Start lørdag 26. feb 2022 21:00 Slutt 26. feb 2022 22:10 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

lørdag 26. feb 2022 21:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. feb 2022 21:00:00 - 22:10:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Skiva med det kledelige navnet «Ingen Kjære Mor» er gjennomsyra av duften av øl, sommer og festival, med «En Hælvettes Gjeng» som en slags «pièce de résistance» midt i kalaset.  Vi hadde ikke blitt overrasket om denne ble nominert til Nordnorges nasjonalsang om Reiseradioen eller Nitimen skulle finne på å dra igang en sådan konkurranse. Men det finnes også et par vakre og ettertenksomme perler, og da er det umulig å ikke trekke fram nydelige «Drømmefanger», som kanskje er deres aller beste låt noensinne.

Det er jo ei underlig tid for oss alle, men aldri så galt at det ikke er godt for noe: Senjahopen har jo, på samme måte som resten av kulturnorge, vært frarøvet muligheten til å bedrive sang og musikk lenge nå, så rapporten fra de konsertene som har vært sier at spillegleden tenderer mot kviger om våren, og at både gamle og nye låter medfører hjertelig allsang på tross av at publikum må sitte i kohorter og handle i baren på app.

Vi kan med andre ord anbefale å kjøre en runde med Senjahopens album «Ingen Kjære Mor», og om de kommer i nærheten av deg når de nå er ute og spiller så er det ingen tvil om at skal du få med deg bare én Senjahopenkonsert i ditt liv så er dette en brennhet kandidat.

Relaterte aktiviteter