Etter en lang periode uten konserter på Sinus, skal vi endelig blåse liv i det lokale kulturlivet igjen med konsert hver fredag i høst. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Start fredag 14. aug 2020 21:00 Slutt 30. okt 2020 23:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 14. aug 2020 21:00 Sinus

Fakta

Dag 1 14. aug 2020 21:00:00 - 30. okt 2020 23:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Aldersgrense Fri Kategori Klassisk

Selv om vi ikke har kunne arrangert konserter for publikum på en stund, betyr det ikke at det har vært stille på Sinus i sommer. På grunn av nedstengte øvingsrom og andre utfordringer knyttet til øving og smittevern, åpnet vi opp Sinus som gratis øvingslokale for lokale band og artister.

Nesten hver eneste ukedag i sommer har det vært band og artister innom på øving. Alt fra eksperimentell jazz til elektronisk klubbmusikk og gitarbasert rock har strømmet ut av høyttalerne og gitt oss en smakebit på hva Bodøs musikkmiljø har å tilby.

Det låter faktisk så bra at vi nå setter opp konsert med lokale artister hver eneste fredag i hele høst.

Med Sinus lokalt ønsker vi å løfte frem lokale artister, ikke bare ved å gi dem muligheten til å ha en plass å øve, men Sinus skal også være tilgjengelig som konsertarena. På denne måten er vi med på å legge til rette for videre utvikling, slik at vi forhåpentligvis får se de på en scene igjen mange flere ganger i fremtiden.

I høst kan du sjekke ut både helt ferske band du ikke en gang visste du likte, i tillegg til etablerte band og artister vi kjenner godt fra før. Konsertene strekker seg langt i sjangere, og vi kan garantere at du finner konserter for enhver smak. Jazz, rock, visesang, danseband, electronica – til og med den helt nye sjangeren akustisk svartmetall!

RedOcean fikk tjuvstarte konseptet med konsert allerede i juli etter flere øvingsdager tidligere i sommer. Andre som har vært innom Sinus i sommer som du nå får muligheten til å sjekke ut er Spillt Millk, Veskehund og Draug Media.

Her er høstens program t.o.m. oktober:

14/08: Spillt Millk

21/08: Veskehund

22/08: Iskald

28/08: Erling Ramskjell

04/09: ELSK

11/09: Iskald Akustisk

18/09: Draug Media

25/09: Ann-Iren Hansen

09/10: Terje Berg

23/10: Kai Fjellberg

30/10: The Arrows

Selv om vi nå rolig begynner å åpne opp for aktivitet på Sinus igjen, tar vi smittevern og myndighetenes retningslinjer på alvor. Vi setter opp kafémøblering i salen, og har kun et begrenset antall billetter til salgs. Det vil si at du må være raskt ute hvis du skal sikre deg billetter til din nye, lokale favorittartist.

Velkommen tilbake til Sinus!

Relaterte aktiviteter