FÅ BILLETTER: Smokie

Smokie returnerer til Stormen i 2022! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel FÅ BILLETTER: Smokie Start lørdag 23. apr 2022 19:00 Slutt 23. apr 2022 20:30 Arrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Les mer

lørdag 23. apr 2022 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 23. apr 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Kategori Annet

Denne konserten er flyttet fra opprinnelig dato 19.juni 2021 til lørdag 23. april 2022. 

Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten!

--------

De opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

Siden sist har dessverre bassisten Terry Uttley gått bort. Han har blitt erstatta av Luke Bullard, sønn av keyboardisten Martin Bullard. Luke har med jevne mellomrom vært vikar for Terry de siste fire årene og er derfor allerede godt kjent for mange av Smokie-fansen. Martin Bullard har sammen med trommis Steve Pinnell vært med i Smokie siden 1988.

I fjor valgte Mike Craft å takke av etter å ha vært vokalist i 26 år, og han har blitt erstatta av en svært god gammel venn av bandet, Pete Lincoln. Pete har vært frontmann i kjente band som Sweet og Sailor, og jobba med flere store internasjonale stjerner som Sir Cliff Richard, Tina Turner og Shakin Stevens.

Mick McConnell trakterer gitar og mandolin, og har gjort det siden 1996. Denne gjengen gjorde sine første konserter i Helsingborg og Malmø i november 2021, for to fulle hus og et begeistret publikum. Mange mener at bandet aldri har vært bedre enn det er nå.

De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden.

Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Relaterte aktiviteter