L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Sol Heilo

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Sol Heilo Start torsdag 19. sept 2019 21:00 Slutt 19. sept 2019 22:00 Arrangør Nordic Live AS Sted Sinus Les mer

torsdag 19. sept 2019 21:00 Sinus
Kjøp billetter
19.09.201921:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 19. sept 2019 21:00 - 22:00RArrangør Nordic Live AS Sted Sinus Kategori Sinus

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

I vinter var Sol med på programserien «Hver gang vi møtes» på TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent.

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground». I våres var de ute på intimkonsert-turné på noen få håndplukkede steder i Norge, også her med fulle hus! I sommerslipper Sol første smakebit av ny musikk, og spiller på flere festivaler rundt i landet.

Relaterte aktiviteter