L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Swinging Christmas med Hærens musikkorps og Ida Maria

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjesteartist på Hærens musikkorps julekonsert; Swinging Christmas. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Swinging Christmas med Hærens musikkorps og Ida Maria Start onsdag 4. des 2019 19:30 Slutt 4. des 2019 21:00 Arrangør Forsvarets operative hovedkvar Sted Store Sal, Amfi Les mer

onsdag 4. des 2019 19:30 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
04.12.201919:30 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 4. des 2019 19:30 - 21:00RArrangør Forsvarets operative hovedkvar Sted Store Sal, Amfi Kategori Annet

Det blir en stor glede og en spennende kontrast å ha med seg den kompromissløse, personlige og råtøffe artisten på turné i november og desember.

Hærens musikkorps julekonserter har gjennom snart 15 år gått for fulle hus i store deler av Nordland og Troms. I år er turneen utvidet og strekker seg over hele tre uker, for å dekke en større del av vårt område i nord.

Jobben er i gang for å finne de låtene som matcher Ida Maria og korpset best. Publikum får åpne både harde og myke pakker da musikken rommer alt fra rock- og jazzlåter med full trøkk, til de vakreste juleballader som får lommetørkle opp av lommen.

Tidligere år har artister som Maria Haukaas Mittet, Ole Børud, Heidi Ruud Ellingsen og Simone Eriksrud bekledd vokalstemmen i korpsets julekonsert. I år overtar Ida Maria stafettpinnen fra sin konkurrent i NRK1s Stjernekamp, Adam Douglas, hvor de i 2017 kom på henholdsvis 3. og 1. plass.

Dirigent: Reid Gilje

Vokalist: Ida Maria Børli Sivertsen

Relaterte aktiviteter