L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

The Last Internationale

The Last Internationale ble uten tvil den store snakkisen etter årets Parken. Anmelderne og publikum elsket det, og trioen leverte en helt rå konsert som enda sitter i. En råere vokalist og frontfigur skal man lete lenge etter, og de framstår som den perfekte symbiosen mellom Joan Jett sitt Runaways og en blanding av White Stripes og The Black Keys. Nå kommer de til Sinus og vi er helt sikre på at de kommer til å kle det intime klubbfomatet perfekt! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel The Last Internationale Start fredag 3. apr 2020 21:30 Slutt 3. apr 2020 23:00 Arrangør Parkenfestivalen Bodø Sted Sinus Les mer

fredag 3. apr 2020 21:30 fredag 3. apr 2020 23:00 Sinus
Kjøp billetter
03.04.202021:30 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 3. apr 2020 21:30 - 23:00RArrangør Parkenfestivalen Bodø Sted Sinus Aldersgrense 18 år u/vergeordning Kategori Konsert

The Last Internationale ble startet på gata i New York av Delila Paz og gitarist Edgey Pires. Bandets debutalbum «We Will Reign», produsert av Brendan O’Brien, ble sluppet på Epic Records i 2014 og ble en kritikerfavoritt. Umiddelbart etter la duoen ut på turné, og etablerte på den måten en voksende fanbase verden over. 

The Last Internationale er først og fremst en live-band, og har turnért med artister som Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Lenny Kravitz, og Royal Blood. De har også spilt på flere av de tørste festivalene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og gjestet flere talkshow som blant annet det legendariske David Letterman Show. 

The Last Internationale slapp nå i februar sitt etterlengtede andrealbum, som har fått tittelen «Soul on Fire». Her eksperimenterer og utvikler bandet din musikalske stil og opprørske poesi, som karakteriserer dem og skiller dem ut fra andre moderne rockeband. Selv om bandet har skapt et moderne eget lydbilde, er deres musikk og holdning/budskap mer i tradisjon med Patti Smith og Gil Scott Heron enn det som spilles på radio i dag.  

Relaterte aktiviteter