Thomas Dybdahl // Solo i Stormen

Thomas Dybdahl og høsten passer som hånd i hanske. Denne gangen spiller han solo. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Thomas Dybdahl // Solo i Stormen Start fredag 9. okt 2020 19:00 Slutt 9. okt 2020 20:15 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

fredag 9. okt 2020 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 9. okt 2020 19:00:00 - 20:15:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet

Det er derfor med stor glede at vi kan fortelle at han kommer til oss allerede den 9. oktober for å spre sine vakre, melankolske og soulfylte låter for oss. Dybdahl vil opptre i solo-format og han ankommer med et rykende ferskt album i ermet. Hans niende album «Fever» kom ut tidligere i år, og det mottok nær sagt som vanlig massiv kritikerapplaus.

Thomas vokste opp i Sandnes utenfor Stavanger. Han kan ikke huske å ha drevet med noe annet enn musikk, og det finnes bilder av en tre år gammel Thomas med gitar i armene. Han har spilt i diverse band fra han var 10-år, men det var først i 2002 han albumdebuterte og det med et brak. Albumet beskrives som «en uvanlig sterk debut» i Dagbladet, og Thomas blir sammenlignet med Beck, Neil Young og Jeff Buckley. I løpet av et år vil han ha varmet opp for barndomshelten Morten Abel, fått en låt A-listet i NRK P3, og Spellemannspris for beste popsolist. Siden den gang har han gitt ut nå ni soloplater, spilt konserter i store deler av verden og blitt en av Norges mest folkekjære og kritikerroste artister. Dette kommer til å bli en konsert av de sjeldne.

Dybdahl vil spille låter fra hele karrieren i et intimt soloformat, der gitar og flygel vil være hovedinstrumenter, i tillegg til den fløyelsmyke stemmen som vil kle store sal perfekt.

Relaterte aktiviteter