L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Trygve Valøy

"Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom", slik starter Vegtrafikkloven. Dette budskapet trenger vi å høre om og om igjen, derfor har Trygve Valøy kalt opp sitt nyeste album etter denne loven. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Trygve Valøy Start fredag 27. sept 2019 21:30 Slutt 27. sept 2019 23:45 Arrangør Trygve Valøy Musikk og Illustr Sted Sinus Les mer

fredag 27. sept 2019 21:30 Sinus
Kjøp billetter
27.09.201921:30 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 27. sept 2019 21:30 - 23:45RArrangør Trygve Valøy Musikk og Illustr Sted Sinus Aldersgrense 18 år, med vergeordning Kategori Sinus

Vegtrafikkloven er Valøys andre album, og består av ni låter som blander elementer fra rock, blues, funk og jazz. Trygve Valøy har blitt sammenlignet med både Rory Gallagher og Steely Dan, noe som er beskrivende for både hans musikalske spennvidde, særegne tekster og kreative gitarspill. Til tross for sammenligningen er han først og fremst seg selv, og har etablert en sjangersprengende stil hvor de musikalske høydepunktene står i kø. 

Trygve Valøy lanserte sitt første album, Tetristeori, i 2016. Tre år senere er nå han klar med oppfølgeren, og markerer det med en eksepsjonell releasekonsert. Valøy har med seg et stjernelag av Bodøs musikere. Med Stig-Rune Holien på trommer, Øystein Gjønnes på bass, Svein Valle på gitar og Sebastian Rollan på tangenter er vi garantert en kul, groovy og deilig kveld.

Oppvarmingsband er Smash Wavet, et pop/rock-band fra Bodø, som har gjort seg bemerket med sine egenskrevede låter. Her er det altså duket for en helaften med storartet musikk.

Relaterte aktiviteter