Vandrerkonsert i Bodø by

Denne musikalske «naturstien» tar publikum rundt i byen for et vidt spekter av kulturelle opplevelser. Søndag 12. juli vil byen bli fylt av vandrende publikummere som hver halve time sendes ut på tokt med en lokalkjent guide i front. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Vandrerkonsert i Bodø by Start søndag 12. juli 2020 19:00 Slutt 12. juli 2020 21:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Bodø by Les mer

søndag 12. juli 2020 19:00 Bodø by
Kjøp billetter
12.07.202019:00 Daniel

Fakta

Dag 1 12. juli 2020 19:00:00 - 21:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Bodø by Aldersgrense 18 år u/vergeordning Kategori Annet

Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 15.00
Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 15.30
Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 16.00
Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 18.00
Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 18.30
Kjøp billetter til vandrerkonsert kl. 19.00

POST 1: Bymusikantene spiller opp og publikum ønskes velkommen

Fra rundt 1300 til utpå 1800-tallet hadde enhver by med respekt for seg selv et ensemble med bymusikanter som spilte ute på gater og torg. I Storgata blir publikum ønsket velkommen med fengende fanfarer og marsjer spilt av et messingensemble bestående av unge lokale musikanter ledet av vår egen internasjonalt ledende barokktrompeter Mark Bennett. Publikum blir også orientert om løypa og introdusert for sin «guide» som skal følge dem rundt og ha ansvaret for at alt er forsvarlig gjennomført iht smittevernsreglementet.

 

POST 2: Fest på salen

I mange hundre år var det slik at ethvert slott, palass eller borgerlig hjem av en viss størrelse måtte være i stand til å invitere til fest med levende musikk, og musikerne ble sett på som en del av tjenerskapet. I Stormen står Barokkanerne til tjeneste for vårt publikum med blokkfløytist Ingeborg Christophersen i spissen. Med dansesatser som herskaper i barokken kunne svinge seg til, vil Elizabeth Svarstad gjenskape de grasiøse bevegelsene som preget den barokke flørten.

 

POST 3 Party på Picadilly

Byfolk svinger i gang konsert med irsk folkemusikk!

 

POST 4: Søndag morgen

Kirken og musikken har vært naturlige følgesvenner helt fra middelalderen. I Bodø domkirke gjenskaper vi atmosfæren fra en gudstjeneste i Weimar der Johann Sebastian Bach sto ansvarlig for å komponere en ny kantate til hver søndag i kirkeåret. Sopranen Ditte Marie Bræin og et ensemble fra Barokkanerne bestående av fem strykere og basso continuo fremfører kantate BWV 84 Ich bin vergnügt mit meinem Glücke.

 

POST 5 Bådin bryggeri

Operapub, med mulighet for kjøp av lokal mat og drikke! Solister: Kristian Krokslett, Karoline Åseng og Mikael Rönnberg.

Mat og drikke må kjøpes utenom billettprisen.

Relaterte aktiviteter