PARKENHELGA ETTERFEST: Veskehund

Veskehund spiller gitarbasert poprock med tekster på klingende bodødialekt, en oppskrift som bandet selv er overbevist om at vil, på litt sikt, gi totalt verdensherredømme. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel PARKENHELGA ETTERFEST: Veskehund Start fredag 21. aug 2020 22:00 Slutt 21. aug 2020 23:15 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 21. aug 2020 22:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 21. aug 2020 22:00:00 - 23:15:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

SINUS OG DAMA DI PRESENTERER: PARKENHELG ETTERFEST2020 ble ikke helt det året noen hadde sett for seg, aller minst oss i kultur og utelivsbransjen.

Det er mange som savner å gå ut og danse til, lytte til og høre, se og føle live musikk. Denne helga skulle det egentlig vært Parkenfestivalen i Rensåsen, og «halve byen» skulle stått og skåla og prata kjenning. Dette skjer ikke, men vi skaper et aldri så lite plaster på såret, i tillegg til Parkenfestivalens egne strømmesendinger som dere kan se mer om her:

https://festivalsommer.dnb.no/events/parkenfestivalen?fbclid=IwAR2fiNePh2byGn2g9EICKMzxDNbe-ojGkQ1JHZxRgOAXMSUBbpzoEScfgq8

På Dama di får du bredden i DJ-miljøet i byen + en legende.

På Sinus fredag 21. august får du Veskehund.

Høsten 2016 ble Veskehund en realitet. Vegard Leite og Olav Nygaard hadde lenge pratet om å starte et band der de fikk jobbe med låter som ikke passet inn i bandene de spiller med til vanlig. Begge er låtskrivere og har bakgrunn fra Manna og Publiners, og har flere listeplasseringer i sin komposisjonsportefølje. Med seg på laget fikk de rutinerte herre i form av Per Arne Karlsen på trommer og Tarjei Nordeng på gitar.  Disse med variert bakgrunn fra blant annet Misvær Ska Forening, Joddski og Bodø Big Band.

Bandet har gjort en rekke spillejobber i fylket og mener selv de er et lite skritt nærmere målsettingen. Veskehund har gitt ut 6 singler, og vil i løpet av våren slippe 2 nye. 

Veskehund er: Olav Nygaard: Bass/vokal, Per Arne Karlsen: Trommer/vokal Tarjei Nordeng: Gitar Vegard Leite: vokal/gitar.

Denne konserten er også en del av Sinus lokalt – en konsertserie hvor vi løfter frem lokale band og artister.

Billetter i salg onsdag 12. august kl. 10.00.

Relaterte aktiviteter