Vinterlysfestivalen - Åpningsseremoni

Eventyret starter her, i Stormen Foaje. Vi holder en liten åpning med kulturelle innslag og flotte folk. Og da er det vel bare å erklære den aller første Vinterlys on tour for åpnet.  Tittel Start Slutt Sted Tittel Vinterlysfestivalen - Åpningsseremoni Start mandag 25. apr 2022 11:00 Slutt 25. apr 2022 11:30 Sted Stormen Foajé Les mer

mandag 25. apr 2022 11:00 Stormen Foajé

Fakta

Dag 1 25. apr 2022 11:00:00 - 11:30:00RSted Stormen Foajé Kategori Teater

Det er 21 år siden den aller første Vinterlysfestivalen lyste opp Mo i Rana. Nå står vi spent i startstreken av et nytt eventyr. Den aller første Vinterlys on Tour. Vi er spente, lykkeruset og ja, det kribler i magen. Litt som å være forelsket. Vi håper Bodø gjengjelder følelsen. 

Med oss i kofferten har vi opplevelsene du ikke visste du trengte. Musikk, kunst, mennesker og kultur som berører, beveger og setter spor. Vi gleder oss til å puste inn festivallivet, stemningen og lyset. Velkommen til 2 magiske dager med 25 arrangementer, 1 internasjonal produksjon, 5 gratisarrangementer og 3 produksjoner tilknyttet Skeivt Kulturår. 

Eventyret starter her, i Stormen Foaje. Vi holder en liten åpning med kulturelle innslag og flotte folk. Og da er det vel bare å erklære den aller første Vinterlys on tour for åpnet. 

Bodø, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og at du får bli litt bedre kjent med oss. 

Medvirkende:  

Birgitte Strid og representanter fra fylket 

Pris: Gratis 

Ingen billett

Relaterte aktiviteter