Personvernerklæring

26.08.201816:18 Synne Marie Tømmerberg

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi behandler informasjon om dere som besøker våre nettsider på stormen.

Webanalyse
Stormen lagrer besøksstatistikk for hele portalen, med unntak av sidene for pålogging til nettbank og søknadsskjemaer. Statistikken skal hovedsakelig brukes til å videreutvikle portalen. Stormen benytter Google Analytics til å lagre besøksdata. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for Stormen å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.

Besøksstatistikken er kun tilgjengelig for web-redaksjonen og IT-avdelingen i Stormen.

OBS OBS OBS MÅ ENDRES Informasjonskapsler / Cookies
Informasjonskapsler (på engelsk: cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som stormen.no. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom deg og stormen.no hver gang du ser på en side.

Følgende informasjonskapsler brukes på stormen.no:

Søk
Stormen lagrer via Google Analytics hvilke søkeord som benyttes i søkefeltet vårt. Dette bruker vi utelukkende til å forbedre søkeresultater og den generelle informasjonsarkitekturen på nettsidene våre. I likhet med øvrig besøksstatistikk kan ikke søkeordene knyttes opp mot den enkelte besøkende.

Sensitive opplysninger
Sensitive opplysninger i tradisjonell forstand er fødselsdato/personnummer. Husk at også en kombinasjon av tilsynelatende "ufarlige" opplysninger kan sammen bli sensitive.

Sende sensitive opplysninger til oss?
Vi anbefaler alle som skal kontakte oss om å være forsiktige med sensitive opplysninger på e-post uten at dette er avtalt med oss på forhånd. Når du ikke skal sende sensitive opplysninger, er du velkommen til å sende oss e-post på postmottak@bodo.kommune.no

Kontaktskjemaer
Vi bruker en del enkle webskjemaer på forskjellige deler av portalen for å samle inn enkel informasjon eller respons fra våre lesere. Disse skjemaene må ikke forveksles med søknadsskjemaer e.l. I forbindelse med disse enkle skjemaene lagrer vi  det som fylles inn samt tidspunktet.

På vår portal kommer vi etter hvert til å legge opp flere typer skjemaer, og for å sikre den nødvendige sikkerhet blir vi å bruke Bank ID-teknologien på disse.

Nyhetsbrev
Flere seksjoner på vår portal kan tilby nyhetsbrev. Ved påmelding ber vi deg oppgi hvilken epostadresse du ønsker vårt/våre nyhetsbrev tilsendt, og disse epostadressene lagres, men brukes aldri i noen andre sammenhenger enn ved utsendelse av nyhetsbrev. Adressene blir heller ikke gitt/solgt til en annen part.

Del og Tips en venn-funksjonene
De fleste sider på stormen.no har klikkbare ikoner for deling på  Twitter, Facebook og Google+ hvor du kan dele siden på nevnte sosiale medier. Ved bruk av disse funksjonene vil stormen.no kun lagre besøksstatistikk, ikke e-postadresser eller annet skjemainnhold.

Ansvar ved feil, mangler og tilgjengelighet
Vi anser informasjonen på bodo.kommune.no som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Stormen fraskriver seg derfor ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

stormen.no er kun rettet mot kunder i Norge, med mindre annet uttrykkelig fremgår.

På stormen.no finnes det lenker til nettsider som er utarbeidet eller publisert av tredjeparter. Vi påtar oss ikke noe ansvar for materialet som ligger utenfor våre nettsider og fraskriver oss ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på disse tredjepartssidene.