Meld deg på og bli med behind the scenes!

Stormen gir to unge en mulighet til å komme tett på og få innblikk i hvordan man skaper en forestilling. Er du ung og liker å formidle blir det kanskje du som får følge en verdenskjent koreograf og hennes kompani mens de utvikler en forestilling og frem til premieren.

22.06.202211:32 Tina Charlotte Andersen

Er du mellom 14-21 år og interessert i hvordan en danseforestilling blir til? Er du også interessert i hvordan det er å jobbe med formidling av kunst og kultur? Vi ønsker å invitere 1-2 unge kulturentusiaster til å følge skapelsen av en ny danseforestilling. Som UNG Ambassadør vil du få innblikk i hvordan den verdenskjente koreografen Michele Noiret og hennes kompani jobber med å utvikle en ny produksjon frem mot premieren på Stormen Konserthus i september.

 

Som UNG Ambassadør vil du få:

 

  • Følge deler av den kunstneriske prosessen og observere prøver i perioden 15. august - 4. september.
  • Et innblikk i de ulike elementene som er involvert i en scenekunstproduksjon.
  • Dokumentere og formidle det du syns er spennende ved prosessen gjennom Stormen sine sosiale medier.
  • Muligheten til samtaler med koreograf, dansere, lys/lyddesignere og andre involverte i prosjektet.
  • Muligheten til å holde ettersnakk for publikum med koreograf og/eller representanter fra dansekompaniet.
  • Komme med ideer og ta initiativ til andre formidlingsaktiviteter du mener vil skape engasjement for dans blant unge.
  • Veiledning av kommunikasjonsavdeling og produsent ved Stormen Konserthus

Det endelige innholdet i rollen som UNG Ambassadør er du selv med på å utforme i dialog med produsent, kompani og kommunikasjonsavdelingen ved Stormen Konserthus.

 

Er dette noe for deg? Da kan du sende en e-post til mari.woll@stormen.no med et par ord om deg selv og hvorfor du ønsker å være UNG Ambassadør under dette prosjektet. Søknadsfrist er 1.juli.

Spørsmål om prosjektet kan sendes til samme e-post.

 

Litt om forestillingen:

I forestillingen «Øyet, øret og stedet» deler Michèle Noiret sin undring og fascinasjon ved jordens livsformer, men uttrykker også sorgen og raseriet ved bortfallet av naturens mangfold.

Forestillingen veves omkring kompleksiteten i insektenes rytmer, deres væremåte og bevegelser som ofte virker fremmed for oss. Gjennom dans, film, lys og lyd skapes en fascinerende verden, som både virker kjent, skremmende og forførende. 

Michèle Noiret er en anerkjent dansekunstner og koreograf både i sitt hjemland Belgia og internasjonalt. I 1986 grunnla hun sitt eget dansekompani og er opphavskvinne til nesten førti verk. Hennes kunstneriske univers utforsker mennesket, dets feil, dets lengsler, og den kaotiske verden som er vår.

 

Vil du lese mer om forestillingen? https://konserthus.stormen.no/I-stormen/oyet-oret-stedet-1

 

Hjemmesiden til kompaniet: https://www.michele-noiret.be/en