Avlysninger i januar

Ingen arrangementer frem til 18. januar.

06.01.202111:53 Eline Christine Aunmo

Oppdatert onsdag. 20. januar:

Som følge av de nye restriksjonene fra myndighetene, er vi dessverre nødt til å avlyse følgende arrangement:

Ad Lib: Oddmund Finnseth Kvintett 16. januar

Arktisk Filharmoni: Stumfilmen Lajla 16. januar

Lunsjkonsert 15., 22. og 29. januar

Nordland Teater – Farlige forbindelser 27. januar

De som har kjøpt billetter til arrangement i denne perioden, vil få mer informasjon på mail. Har du kjøpt billett i billettskranken, gjelder følgende: 

For deg som har kjøpt billett på nett/app gjelder følgende:

Har du kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i ved kjøp av billetten. På grunn av den ekstraordinære situasjonen kan det gå 2-3 uker før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen. 

Dersom billettene ble betalt med kredittkort vil kjøpesummen blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. 

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende:

For å oppfylle kravene myndighetene stiller for å utbetale refusjon av billetten, må du sende oss bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, per brev eller komme innom oss i billettskranken i Stormen.

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig på telefon kl. 09.00-16.00 mandag –fredag.

Du kontakter oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no

Sender du dette med posten er adressen: Stormen Konserthus, Sandgata 2, 8006 Bodø

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes retningslinjer og smittevernregler, så kan vi samles foran scenen igjen veldig snart ❤️