Hils på vår praktikant, Julia!

– Etter mange måneder med digitale forelesninger og selvstendig studie, var det godt å ha en plass å komme til hver dag, og å få møte folk igjen, sier Julia Jamtli (23) etter sine to første uker i praksis i Stormen Konserthus.

17.02.202111:50 Eline Christine Aunmo

Julia går andreåret på bacheloren Prosjektledelse i kunst og kreativ næring ved Høyskolen Kristiania i Oslo, og skal følge og lære av Stormen sin egen prosjektleder, Alice Sivertsen

– Det er en veldig spennende plass. Det skjer veldig mye her, selv om det ikke er så mange arrangementer for tiden. Jeg får et godt innblikk i hvordan man arbeider i kulturbransjen, og spesielt hvordan man som konserthus samarbeider med andre aktører når man skal i gang med nye prosjekter, sier Julia. Det er en erfaring hun er glad for å ta med seg videre i arbeidslivet. 

– Praksisperioden bidrar til at man får skapt et nettverk i bransjen, som er verdifullt å ha med seg videre. Nå vet jeg hvilke type aktører jeg skal ta kontakt med senere når jeg skal utvikle prosjekter, sier hun. 

Julia er opprinnelig fra Bodø, og var ikke i tvil om hvor hun ville gjennomføre praksisperioden sin.

– Jeg ble veldig glad når jeg fikk ha praksisplassen min hos Stormen. Jeg var innom her en tur i høst, og håpte på å få komme hjem en tur i vår etter en lang høst inne i leiligheten i Oslo.