Stormen inviterer til idédusj 10. desember

Stormen inviterer scenekunstnere med tilknytning til Nord-Norge til idédusj 10. desember. En gyllen anledning hvor du kan legge frem din prosjektidé og spille ball med andre deltakere.

17.11.202109:12 Frida Bringslimark

Stormen Konserthus i Bodø ønsker å legge til rette for at scenekunstnere med tilknytning til Nord-Norge får en plattform for deres prosjekter i 2024. Som en del av forberedelsene vil Stormen derfor ha en åpen utlysning våren 2022, hvor det blir mulig å søke om en intensjonsavtale for videre ansøkning av prosjektmidler. Som en introduksjon til denne prosessen inviterer vi til en idédusj. Formålet med idédusj er å gi scenekunstnere en anledning til å legge frem prosjektidéer som enten er helt i startfasen eller som kanskje allerede er et godt stykke på vei.

Formatet for møtet vil være slikt at alle deltakere deltar i en uformell setting der ideer presenteres og alle kan stille spørsmål og/eller bidra med egne ideer eller innspill.

I Bodø sin søknad om å bli europeisk kulturhovedstad har året blitt delt inn i fem sesonger. Disse vil Stormen bruke som utgangspunkt for programmering i 2024:

1. Here Comes The Sun
2. Spring Optimism
3. Midsommer Madness
4. Autumn Storms
5. Arctic Light

Bruk gjerne temaene som inspirasjon eller tenk på hvordan ditt prosjekt kan relateres til en av kategoriene.

Arrangementet vil foregå på Stormen konserthus 10. desember fra kl. 13.00 – 16.00.
Dersom det er flere som ikke har mulighet til å delta i et fysisk møte så kan vi se på muligheten til å få til en digital idédusj ved en senere anledning. Meld gjerne interesse dersom det er tilfellet.

Praktisk:
Idédusjen er kun for scenekunstnere som bor og virker i Nord-Norge. Dersom du trenger reisestøtte for å delta, vil Davvi – Senter for scenekunst tilby dekning av reisekostnader.
Dersom det kommer mange idéer vil Stormen velge ut de som kan delta i denne runden. Dersom dette skjer, vil det bli invitert til en ny idédusj.

Frist for å søke søndag 21. november via dette skjemaet: https://forms.gle/7k9nsC8xCLriSHaV7

Foto: Susanne Næss Nielsen