Markus Neby blir ny programleder i Låtfesten-finale

Prisen for å utsette Låtfesten på grunn av korona var at den opprinnelige makkeren til Silje «Bendik» Halstensen Jørg1 fra Tungtvann ikke kunne være med videre. – Han var ikke en lett mann å erstatte, men etter en lengre prosess har vi funnet en programleder vi tror vil bli helt suveren til prosjektet, nemlig hele Norges Markus Neby, forteller prosjektleder for Låtfesten Andreas Lea.

24.02.202210:54 Frida Bringslimark

Markus er multi-instrumentalist og kjent for å ha spilt med blant annet Lemaitre og Oral Bee. Men aller mest kjent er han fra sin omfattende erfaring i NRK radio og TV, og for den seneste tiden på «Kåss til kvelds».

I følge Lea er Neby veldig giret på prosjektet og gleder seg til å komme den 2. april.  

- Vi er veldig glad for å ha Markus med på Låtfesten-laget, og vi har virkelig troen på at dette blir bra. Han er jo et multitalent som har både musikk, komikk og showbiten inne. De som så «Kåss til kvelds» for et par uker siden fikk også bekreftet at kjemien mellom Silje Halstensen og Markus fungerer godt, sier Lea.

 

Finaleshow

Finaleshowet 2. april er nå under god planlegging sammen med produsent og regissør av showet André Moi Danielsen og Daniel Kolstad Gimle fra Showlab i Oslo og Andreas lover at det blir spektakulært.

– Det blir et helproft show med en solid underholdningspakke. Både programlederne, pauseinnslag og ikke minst finalistenes bidrag kommer til å utgjøre et show vi ikke har sett maken til i Bodø før, sier Andreas.

I tillegg vil det bli anledning for folk til å endelig børste støv av finskoene og komme seg ut å ha det gøy igjen, fastlår han.

Låtene som blir fremført ble sluppet tidligere i februar med strålende kritikker fra AN (Link) Under finalen skal publikum i salen være med å stemme frem vinneren og hvem som stikker av med promopakken på 50.000 kroner.

- Det viktigste for oss er at vi har fått fulgt unge nye talenter på en reise, hvor vi har fått muligheten til å bidra til deres utvikling og skaffe dem en plattform. Og nå gleder vi oss til vi skal få se dem skinne på scenen, avslutter Lea.