Sesongstart Fargespill Bodø

I et helt år har over 40 barn og unge deltatt i Fargespill Bodø. Sammen med profesjonelle instruktører har de sunget og danset sammen, spilt inn musikkvideo og stått på storscena i Stormen. Vi kan med sikkerhet si at det ble en suksess. Nå åpner vi for påmelding til ny sesong.

13.08.202111:12 Eline Christine Aunmo

Vil du være med å skape Fargespill? Trykk her for å melde deg på.

Fargespill Bodø

Fargespill Bodø er et samarbeidsprosjekt mellom Arktisk Filharmoni, Bodø Rhythm Group, Stormen Bibliotek og Norsk Folkehjelp, og er organisert under Stormen Konserthus. Det er også en del av Bodø 2024.

Arktisk Filharmoni og Bodø Rhythm Group stiller som kunstneriske ressurser sammen med musikklærer Arnfinn Bergrabb og sanger Thale Krogtoft. Cecilie Haugseth står for koreografi og har ansvaret for danseopplæring. 

Forestillingen settes sammen av sang og dans deltakerne har med seg fra sin egen kultur og oppvekst, samtidig som de får lære sang og dans fra norsk musikktradisjon.

Informasjon på عربى, tigrinja og türk

Foto: Eline Aunmo

Vil du være med å skape Fargespill?

Vi søker deg mellom 7–25 år med krysskulturell bakgrunn som elsker å synge og danse. Du må ha et ønske om å lære bort det du kan fra din egen kultur, og samtidig være villig til å lære noe nytt fra andre kulturer du ikke kjenner fra før.

Hørtes dette ut som noe for deg?
Fyll inn søknadsskjema her, eller ta kontakt med prosjektleder, Alice Sivertsen, på mail alice.sivertsen@stormen.no

Praktisk info:

  • Øvingene foregår hver tirsdag i Stormen Konserthus, fra 14. september. De fra 7–15 år øver kl 13.30–15.30, og de fra 16–25 år kl. 15.00–16.00.
  • I juni 2022 settes det opp forestilling i konserthuset. 
  • Språk skal ikke være noe hindring for forståelse og utfoldelse av prosjektet, og vi stiller derfor med tolk og informasjon på aktuelle språk.
  • Vi ordner med skyss til øving fra elevens skole, og tilbake.
  • Foresatte som ønsker det er hjertelig velkommen til å hjelpe til med prosjektet – vi har arbeidsoppgaver til de voksne også.
  • Det er selvfølgelig gratis å delta!

Foto: Eline Aunmo